LAP DANCE. GAMBEI & SKOEVENTYR..

SÅ BLEV DET OGSÅ FØRSTE SKOLEDAG HER..

img_9005 TORSDAG OHHH TORSDAG i dag var Bella´s første skoledag i 3 klasse. Wooow, en stor pige jeg har nu. Med sin nye skoletaske, penalhus og lunchbox drog vi afsted, med nyflettet hår, og uniform på. Jeg var nok den der var allermest stolt, hun havde nok flere sommerfugle i maven, da hun skulle i en ny klasse, med nye kammerater og ny klasselærer. De har rystet posen i år på skolen, så alle de 3 gamle 2 klasser, er blevet blandet sammen, og alle de danske børn er blevet splittet. Hvilket nok er meget godt, da de var 7-8 danske børn i en klasse på 17. new balance running Mange har klaget over det, da de mente det var ‘den danske mafia’ HA! Det havde nok lidt ret i. Vores jetlag, var lige lidt hårdere end vi havde håbet på (ikke regnet med, for det ved vi) men håbet. Så planen var hun skulle i skole i går, men hun var vågen hele natten, så det ville simpelthen ha´været alt for synd. Men i nat sov hun var 20.30-6.15 OPTUR Og 3 klasse det var. nike air max thea Jeg fulgte hende derop, så vi lige kunne se læren an og finde hendes nye klasse. nike air max pas cher Nu er hun kommet en etage højere op, og det er ret sejt. Jeg husker selv den dag vi kom på 1 sal i 7 klasse. adidas pas cher Damn jeg var så sej ( efter min egen mening) så måtte man både ryge og forlade skolen. Ohhh i gamle dage. timberland femme Jeg havde lovet og hente hende igen, så det har jeg gjort her kl 14.45 – det havde været en dejlig dag for hende, med dansk, musik og svømning, og det blev fejret med en kanelsnegl. new balance mrl996 Vi skulle have været i poolen, men vi har det vildeste skybrud lige nu, så det dutter sgu ikke. En regnbyge herude, det skal man altså ikke spøge med, der kan du godt pakke din paraply væk, og søge dække. For den står som skrædder i helvede. Søg dækning NU! ; ) Nu står den på hygge i sofaen og lige det som hun har lyst til, tænker jeg smadre hende i UNO lige om lidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAP DANCE. GAMBEI & SKOEVENTYR..