LOUIS VUITTON SERIES 3 EXHIBITION..

HVOR BLEV TIDEN AF..

IMG_8758

OM TRE DAGE.. Bliver Bella 7 år og jeg er chokeret over, hvor hurtigt tiden er gået. Jeg føler næsten, at det kun var for et par år siden, at M insisterede på, at vise mine forældre Hvidovre Sygehus fra top til bund – bogstaveligt talt 4 timer efter jeg havde født. Med ingen omtanke for, at mit skræv pænt meget, stadig var on fire, og jeg på ingen måde, havde nogen kontrol over min krop, og hvad der kom ud.!!

Han tænkte da bare på, at nu skulle de fynboer da ha´noget for deres bropenge, og benzin udgifter. Og jeg måske ikke skulle være så hysterisk. Haha. Jeg humpede rundt, med en lille grillkylling i en plastikkasse, som jeg på mange måder kun troede var til låns. Havde stadig ikke helt fattet “If you break it You buy it”. Hun blev sgu. Og det er snart 7 år siden. Det kan godt være, at vi er i luften når hun reelt er født. Men jeg har stadig tænkt mig, at vi skal fejre det med kage og sang.

Man skulle næsten tro, det var min fødselsdag, for jeg har lige fået en email hvor der står “Welcome to Singapore“… Wuhuuuuu.!! Christmast came early. Så nu kan jeg rejse hjem med min familie, når vi vender snuden mod asien den 6 Jan igen. Jeg har så meget optur over det, og hvis det ikke var fordi jeg var sengeliggende, helt lammet af smerter i ryggen. Så havde jeg danset en lille regndans af bare lykke. Skulle løfte Bella ud af hendes køjeseng i går morges, hun holdte ikke ordentligt fast, så måtte gribe hende og i det “snuptag” sagde min ryg knæk. WTF. Jeg er bare ramt af uheldigheder. Nå. Men jeg er blevet brækket igennem, af en forholdsvis dyr kiropraktor, så håber på, at smerten ned i numsen snart går væk og jeg er klar til 13 timers flyvning på fredag ; )

3 dage til jeg er i DK…Yaaaay.

Kys
R

 

4 kommentarer

 • Kirsten

  Tillykke med Bella om 3 dage! Og fantastiske nyheder, at du nu er velkommen i Singapore! TILLYKKE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De børn vokser bare vildt hurtigt – hvor blev vores små babyer af??! Mit lille bitte pus er kommet i store gruppen i børnehaven WTF ham den lille er blevet en af de store!
  Jeg håber din ryg hurtigt kommer sig, for Danmark savner dig 😉
  Kram fra Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Tillykke til jer begge to! Ha ha ja tiden går så hurtigt og lige pludselig er de bare store og selvstændige 🙂 Er du så nu officielt velkommen i Singapore og kan rejse ud og ind igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   YES. Nu kommer jeg til at slide den lufthavn SÅ meget, at de ikke kommer til at se røv, for bare skosåler. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOUIS VUITTON SERIES 3 EXHIBITION..