MY PROTECTION..

SMÅ GRYDER HAR OGSÅ ØRER..

foto 5

Forestil dig, du står i køkkenet. Barnet leger med alt det legetøj, hun har savnet på sin lange rejse. Hun sidder og nynner. Du tænker, ej hvor skønt hun synger. Så sætter hun jo pris på alt det musik, vi spiller for hende i hverdagen. Og pludselig hører du teksten på den sang, hun så smuk synger.

du fræk i dine høje hæle, se lige på dig selv
se lige på dig selv
du fræk, du fræk, du fræk
uchiwalliwalli uchibangbang
så vi på klubben laver trick på din damebag
uchiwalliwalli uchibangbang
undskyld vil du med mig hjem?
for
jeg vil gøre noget dumt på dig
(yearh yearh)
jeg har set dig længe, du gør dine ting, du en af mange
jeg vil gøre noget dumt på dig
(yearh yearh)
jeg har set dig længe, du gør dine ting, du en af mange
du en af mange
(yearh)
du en af mange
jeg har set dig længe, du gør dine ting
du fræk
du fræk
(haha)
du fræk
du fræk
du fræk i dine høje hæle, se lige på dig selv
se lige på dig selv
du fræk, du fræk
du fræk i dine høje hæle, se lige på dig selv
se lige på dig selv
du fræk, du fræk, du fræk.
Skal man så grine eller græde? Jeg tror mere jeg var i chok over hun kunne teksten. Jeg har hørt den på repeat, på Skanderborg – men jeg synes stadig hukommelsen halter lidt, på den front. Måske spritten, blokerede for disketten. ; )

Måske hun får en karrierer indenfor musik, eller i MENSA. Mon dog, men man kan jo have lov at håbe.

; )

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY PROTECTION..