VERDENS BEDSTE SHAMPOO MM. TIL BØRN DER SVØMMER MEGET I KLOR..

MILESTEN // ASIAN LIVING..

HI DO YOU WANNA PLAY WITH ME.. et billede siger mere end 1000 ord – og hvis man ikke lige ved det, så er det her billede og situation helt speciel for mig.. Mit hjerte smeltede og boblede af lykke her til aften. Bella og jeg, var taget til vores “andet hjem” som hedder Great World City, som er vores yndlings shopping center. Vi skulle finde en gave til faren som kommer hjem i morgen – og shoppe lidt forskelligt. Jeg havde lovet hende vi ville gå i Zara og kigge på lidt tøj, og mens jeg går og browser, kommer den fineste-kønneste-sødeste lille kineser pige hen til Bella, og spørger “do you wanna play with me”… og hun sagde sat´me YES!!!

Halleluja ♥

Bella er ikke generet, men hun er heller ikke pigen, der bare leger med “fremmede” børn, noget som jeg aldrig har kunne forstå – for når jeg rejste med mine forældre, så fik vi altid venner fra alle verdensdele.. Vi kunne ikke snakke sammen, men who cares, når man kan lave tegnsprog. Leg kender ingen sprog.

Så lige så fint, sad de to små (voksne. tror de selv) der midt på gulvet i børneafdelingen af Zara og legede med biler. Ville ikke forstyrrer deres leg, selvom jeg var panisk for, der var en af de andre kunder der ville træde på en af de biler, og brække en kropsdel, så lige et par minutter blev jeg bare i min egen lille lykke bobel.

Men så fint og magisk var det for mig at se det, noget som jeg kommer til at huske for altid. På mange måder en milesten for, hvor meget Bella har rykket sig, og hvor godt det er for børn at bliver kastet lidt ud på dybt vand, og ikke bare altid lave det samme. Og der med siger jeg ikke, det ikke har været utroligt hårdt, for det har det, men det har været alle tårer værd.

Moren er meget stolt i dag ♥

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE SHAMPOO MM. TIL BØRN DER SVØMMER MEGET I KLOR..