DER SKAL IKKE MEGET TIL..

VERDENS BEDSTE..

IMG_5498

DET HER er stadig en af mine yndlings billeder – og en af vores yndlings rejser. Billedet er taget i Umbria i Italien, da vi var på ferie med min veninde Kat og hendes familie… Kat har en dreng der hedder Frederik, som er Bella´s ultimative BFF ♥ de er født med 5 dages mellemrum i Dec 2008. Jeg kan slet ikke forstå, de snart fylder 8 år. For 2 sekunder siden fyldte de 1 år … Tiden flyver hurtigere end jeg kan følge med – men minderne vil man altid huske og have i hjertet.

Hvis man står og overvejer en ferie, og evt. i retningen af Italien. Så skal man virkelig vælge en tur til Umbria og søge på det der hedder agriturismo – vi levede for 2500 kr på det sted hvor vi boede, som var 7 X morgenmad, 5 X frokost, 2 X aftensmad + en hules masse vino og en anelse sodavand ; ) Så tog vi 1 overnatning i ROM fordi vi skulle flyve derfra, der brugte vi flere penge på under 24 timer, end vi havde gjort på 1 hel uge..!

Uhhhh. får helt lyst til at rejse tilbage dertil. Det var SÅ hyggeligt. Det sted vi boede hed II Cantico della Natura og de har det skønneste mad og drikke.. Jeg giver dem klart 5 stjerner. Det eneste der er en ulempe er, det er lidt svært for GPS´en at finde det. Så sørg for, du har en updated en med af slagsen, og en bil der kan holde til at køre op ad et bjerg. Så er du all good ; )

Dejlig Søndag – vi ser Hænderne Fulde, og venter på at “vores” far, kommer hjem fra Bangkok, hvor han har været på drengetur ♥

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER SKAL IKKE MEGET TIL..