KINDA REPOST - H&M JACKET..

VERDENS BEDSTE START PÅ EN DAG..

TAK HVEM END DU ER

Jeg havde verdens bedste dag igår på job. Grunden til at den var så god, var der en helt speciel grund til. Jeg var på vej til kontoret og lidt i min egen verden – tænker indkøb, budgetter – kunder etc. Den er på fuld tryk og pludselig er der en der kalder på mig i det fjerne – jeg kigger forvirret rundt og får øjenkontakt med en smilende mørkhåret tjekket chick. Jeg bliver grebet af panik. FUCK har jeg glemt et kendt ansigt..? Er jeg virkelig så meget ud af trit at jeg ingen gang kan kende en jeg har mødt før..?
NEJ… Det havde jeg ikke indser jeg straks da hun siger “Tillykke med dit nye job – du er så mega sej” Det går op for mig at det faktisk var mig hun talte til og hun var en fast læser af bloggen – men som hun ærligt sagde at hun bare aldrig havde kommenteret på bloggen før.. Hvilket er helt fair – men ellers meget værdsat.
Hun havde aftalt med sig selv om hvis hun så mig, så ville hun sige det. Jeg tror måske til hende skræk at jeg krammede hende (typisk mig) og for det ikke skal være løgn hele TO gange. Flot Rikke. Men hvis jeg skal være ærlig så oppe i mit hovede tænker jeg jo at jeg skriver til mig selv  og der er da ingen der gider følge mit liv. Men Yaaaaaaaaayyyy. Det er der. Nu har jeg efterhånden mødt et par stykker og FUCK det er en fed fornemmelse. Så keep it coming. I like it. 😉

Jeg krammede hende farvel og smilede hele vejen til arbejde – kneb en lille tåre og nød momentet hele dagen. Fortalte mine kollegaer om min opturs oplevelse – er dog ikke sikker på at de helt forstod hvor stort det var for mig. Men who cares. Jeg fløj hele dagen.

Så hvem end du var, for jeg glemte at spørge om dit navn .. undskyld.. Men du reddet min dag, det skal du vide. Tusinde tak.

Kys
Rikke

15 kommentarer

 • Hvor er du mega sej Rikke, og fedt du er så nærværende <3 Og halløj du ser mega godt ud på billede!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak hvor er du bare sød – og i lige måde. 😉

   Dejlig aften.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej rikke,
  Lever du stadig efter lchf? Jeg skal igang, men er det svært i hverdagene? Jeg suser afsted om morgen. To børn osv osv.
  Kan du få det til at fungere ? Er det svært at få fedt nok? Hvad med bum bum får hun lchf om morgen også?
  Er selv bange for ikke At gøre det ” rigtige” og tage vild meget på… Jeg har det bare nemt ved at spise morgen maden på jobbet kl 7.30 når jeg er inde og det er lidt svært med æg osv…sikke en masse spørgsmål ..kunne ikke finde svarene i bøgerne eller på bloggen hos Jane.

  Svar

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Anne.

   Sorry jeg ikke har fået svaret dig – jeg er jo startet nyt job og er ærligt tudefærdig af træthed.
   Jeg må sige nej det gør jeg ikke – det fungerede ikke for mig, jeg blev mere ulykkelig af det end det gavnede. Jeg tabte mig ikke og jeg fik ekstremt dårlig hud. (ikke at det kun er pga det) Men der var så meget fedt i den kost som jeg ikke spiser (rigtig smør, bacon, mayo etc.)
   Jeg følte mig som en dårlig person fordi jeg ikke kunne leve op til alle de fancy opskrifter og så var jeg til sidst ved at knække mig over syntes af æg.. Som er det eneste der mætter og er nemt at lave. Jeg spiser ganske normalt og jeg synder som alle andre .. Slik, kager, vino.. Jeg har accepteret at jeg bare er et menneske og jeg bliver ligesom en teenager når der er regler – jeg gør alt det man ikke må.

   Jeg snupper lidt motion og sund fornuft i stedet – den er der jo et eller andet sted i baghovedet. Jeg har haft alt for mange tanker omkring mad i mit unge liv så følte at den focus kom tilbage og det var bare ikke mentalt sundt for mig.

   😉
   Så slå ikke dig selv i hovedet over du ikke kan rumme det – for ærligt hvem faén kan det?

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Hej Rikke
   tusinde tak for dit gode råd, tror måske vi minder meget om hinanden i den henseende..er bare et fjols til regler og så FYLDER det bare alt for meget!! Tænker at tage elementer af det. JEg er 37 år og har de sidste 5 år vejret de der 4-5 kg for meget, og tænker det skal være nu..hmm eller måske bare acceptere tingene..(forfald) ha ha Lidt svært når man elsker slik, kager, vino og Øl(arbejder hos carlsberg marketing)..så den er svær..hi hi!
   men tak tak og atter tak for din ærlighed.
   Husk at begyndelse er svær og det vender sig..bare rolig..

   Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvis jeg en dag ser dig, så tror jeg også jeg vil råbe op. Håber bare at jeg ikke får skræmt dig alt for meget i processen! Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg er klar til en STOR krammer når jeg ser dig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Du er så skøn! Helt vildt jo.. Og hvor er det dejligt at læse at det går godt for dig på jobbet (også selvom det er pisse hårdt at starte igen)! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej en dejlig start på dagen! Og sikke en sød reaktion fra din side! Der er ikke noget bedre end et uventet kompliment, som man kan køre højt på resten af dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg elsker det – bliver mega rørt hver gang – kommer aldrig til at tage det for givet. 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise JC

  Hvis jeg mødetid IRL – kan jeg love dig for, at du ikke bliver den eneste, der krammer!
  Læser med hver dag. Men ja, to børn og fuldtidsjob – så er der desværre ikke altid tid til at kommentere.
  Men elsker elsker elsker din skønne blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du kan også være sikker på en krammer herfra, hvis jeg en dag spotter dig. Du er min yndlingsblogger, there I said it! No lying!
  Elsker din humor, din ærlighed og fede stil 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  RIKKE er en krammer, og det var så fedt da jeg tog mig sammen til at smutte hen til hende på loppen i Charlottenlund, da vi begge havde bod samme dag. Har slet ikke fortrudt jeg tog “springet” og slet ikke efter Rikke blev så glad. Jeg hilser 110 % næste gang jeg ser dig :O) Elsker din Blog, dine indlæg, både de sjove, useriøse (dem er der så egentlig ikke nogle af) og de som sætter masser af tanker igang.

  Knus H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sassia

  Så sødt en indlæg.. næste gang vil jeg også råbe højt når jeg ser en (af mange) blogger jeg beundrer 😉 Jeg bliver nød til at høre hvor den fine fine taske er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   det vil jeg glæde mig til 😉

   Indtil vi ses,

   Krammer
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KINDA REPOST - H&M JACKET..