GRAAAAWL // TAKING THE FUR OUT..

NOGEN BURDE KALDE MIG VERDENS BEDSTE MOR..

20140328-082642.jpg

For jer der ikke har børn, kan det her ikke forståes. Men for jer mødre derude, der bliver tvangsindlagt til at se Ramasjang på repeat – i ved hvad jeg snakker om. Børn´s evne til ikke at være kræsne, om hvor mange gange at de kan se det samme show, er egentligt ret misundelsesværdigt. Hvis vi andre bare havde en anelse af det, så kunne vi sagtens se, Familien på bryggen 20 gange og stadige grine lige så højt, af mor Ann og hendes forkærlighed for grøøøøøøn´.. ; ) Er jeg den eneste der ser det?… Come on.. De er sgu da den sødeste familie, ever – og en ting vi kunne lære noget af – er at have det noget mere sjovt. Ikke tage livet så seriøst og lave tosset ting. Måske ikke så meget det med at pande folk ned, det kan vi godt skære ned på. ( Vi er vel voksne nu? ) Men jeg kan ikke lade vær med at smile af dem. Jeg synes det er f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.e ; )

Anynoodle, Bella elsker elsker elsker – Ramasjang Mysteriet, med Christian. Hvad min “baby” want´s – she get´s. Så da min veninde Marika, fortalte at der var et arrangement fra den 11 – 13 April, i DR´s Koncerthus. Der kunne mine små pølsefingre ikke virke hurtigt nok. HVORFOR skal man altid, bestille billetter på sin Iphone…?? Man sidder og forstørrer og formindsker, for at se hvad F*** der står på skærmen. Trykker YES, konto kort indtastning, GODKEND, Bestil.. Etc Etc. Men efter en 10 min ´s asen og masen, kunne vi kalde os de stolte ejere af 2 billetter til Mysteriet. Så uden det skal lyde alt for smart, så udnævner jeg mig selv til “verdens bedste mor” (i hvertfald bare for et par min) Indtil Bella igen fortæller mig modsat. Ohhhh. Det skønne liv med børn ; )

Hvis der er andre der gerne vil glæde deres børn, så er der stadig billetter til Ramasjang Mysteriet lige her..

11 kommentarer

 • Haha, jeg eeeeelsker ogsp Familien fra Bryggen! De er SÅ sjove og søde og er ligeglade med hvad folk tænker. Jeg mødte mor Ann på et værtshus for nogle måneder siden da jeg var ude med nogle venner. Hun er det varmeste menneske i verden og SÅ sød! Fuldstændig som på tv.

  Godt move med billetterne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg eeeeelsker ogsp Familien fra Bryggen! De er SÅ sjove og søde og er ligeglade med hvad folk tænker. Jeg mødte mor Ann på et værtshus for nogle måneder siden da jeg var ude med nogle venner. Hun er det varmeste menneske i verden og SÅ sød! Fuldstændig som på tv.

  Godt move med billetterne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   De er da kun til at elske. De har bare et andet syn på livet. virkelig noget at man kunne lære noget af. Og så er de bare som de er, og står ved det. På godt og ondt ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Jeg ville så absolut synes du var verdens bedste mor. Hvis altså jeg var ca 5 år. Og du var min mor. Min søn er også pjattet med Ramasjang mysteriet. Og hvis jeg skal være ærlig er jeg også. Og min kæreste. Jeg overvejer SERIØST om vi skal have billetter….
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det skal i altså gøre. Jeg tror det bliver så hyggeligt. Det er bare stå pladser. Men man må jo se hvad det betyder ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Det har vi også gjort. Og vores søn er meget begejstret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Kære Rikke,
  Du er da uden tvivl verdens bedste mor til din søde datter! Og jeg blev straks inspireret og gik ind for at bestille men kan se at man kun kan vælge ståpladser… Er det mon fordi alt andet er udsolgt eller fåes de kun som ståplads? (Altså det jeg prøver at spørge om er om du også kun kunne bestille stå?)
  Ps. Elsker mobber og alle de andre og elsker din blog som jeg tjekker hver eneste dag og har ofte lyst til at kommentere men så skriger mit yngel efter mig og jeg må droppe det mens jeg undre mig over hvorfor det lige var at jeg absolut skulle ha to og ikke fattede første gang hvor meget jeg hader at skulle tilsidesætte egne behov…. ! For Guds skyld hold dig til Bella!!! 😉 og vid at selvom der ikke altid bliver kommenteret så er vi mange der glæder sig til hvert eneste af dine indlæg..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hallo…. Nu blir det jo optaget i Århus, hvorfor er der så dog ingen koncerter her :((( piv piv min søn på 4 ville elske det….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det er sgu da for dårligt. Det behøver jo ikke alt og være i KBH? Sådan havde jeg det også da jeg boede hjemme på Fyn. Æv

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Det er 2. gang i dag at jeg “ærger” mig over at vi er ude at rejse i påskeferien.
  Der var også Katrine (LilleNørd) der synger på Bakken hver dag i påskeferien….

  Vi stalker vores Ramasjang-idoler! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ej de er da også bare for søde. Og helt ærligt. De gør det satme godt. Jeg føler mig underholdt ; )

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRAAAAWL // TAKING THE FUR OUT..