NÅR VI HYGGER - BARE FOR AT HYGGE..

GRAAAAWL // TAKING THE FUR OUT..

LAUNCH RUDLPH

RUDOLPH EVENT1

Pels HOSS INTROPIA // Læderjakke med hætte MODA // Kjole ASOS (Ny) meget petit i str. jeg har en str 40 på 10UK // Strømpebukser H&M 200 DEN 69kr // Taske REED KRAKOFF via COLLAGETHESHOP.COM // Støvler ZARA (sidste sommer) // Solbriller RAYBAN Wayfarer Folding..

(Igen har Mr. M været fotograf. Bare ikke hans ekspertise. Jeg ser helt presset ud i hovedet.. ; ) – Bliver nok bare en anelse irriteret over at det er “SÅ” svært, at få et desent billede. (Jeg er mega tarvelig, I know)..!

Igår der havde jeg jo date med min veninde Kathrine – vi skulle til Rudolph SUN launch.. Det var bare så hyggeligt. Vi spiste på Beau Marche – Chevre Salat. JA TAK! og så til party party kl 20.00 – vi kom nok en times tid for sent hjem, for Riksen er sgu en anelse slatten i bentøjet. Men med flere timer på dansegulvet med de her tøser. Michala fra BastabuHelene fra Pudderdåserne, Signe Copenhagenkiddo, Kat Cremeguides, Nomi Tuwel fashion & Beauty editor for nordicstylemag.com, der er der ikke noget at sige til, vi er lidt slatne idag.. Vi har styret det dansgulv, så hårdt. Syntes vi selv. haha.
Men en dejlig aften var det og med en Øko pøller i hånden, begav vi os hjem ved midnats tid, så vi ikke blev forvandlet til et græskar. ; )

Jeg havde for 1 gang min HOSS INTROPIA pels på. Den er ægte. Ikke noget FAUX pels. Men jeg har haft svært ved at sætte den til noget. Hver gang jeg har taget den på – har Mr. M´s kommentar været “du ligner en der får penge for det”… Ohhh. Okay. Jamen så ryger den da bare lige i skabet igen. Men igår prøvede jeg lykken igen. Denne gang bare med snake boots og læderjakke inden under, for lige at ROCKE den lidt.. I husker nok det her billede ; )

KASTELLET 2
Det var en god dag, sammen med Klix Kommunikation og Hoss Imtropia og jeg elsker stadig og sidde og bare kigge på billederne og tænke. Neeeiii er det mig…?? Det ER mig. Hvor vildt. ; )

Bella Bumbum er hjemme idag. Vi hygger. Hun mente hun havde ondt i hovedet – og det kan vi jo ikke diskuterer. Så bliver det til en hygge dag. To blondes med ondt i hovedet. Bedre bliver det ikke. Zzzzzzz. Mayday. Mayday.. ; )

XX
R

11 kommentarer

  • Guld.log

    DU SER PIV LÆKKER UD ALTSÅ 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat cremeguides

    INSANE fed aften… det hele værd også selvom håret gør ondt i dag.. av av av!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      haha. Jeg har det stadig dårligt efter det ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er da superfin til dig! Godt at style den med neutrale ting, som du har gjort her. Så ligner du i hvert fald langt fra en fra flisen, mænd altså, tsk tsk ;D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er fantastisk den pels Rikke – Og din styling er spot on, som altid 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eleni

    Måske den kan laves til en vest??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birthe

    Noget helt andet: hvornår kommer de nye Leowollff tasker egentlig?
    Mvh
    Birthe

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR VI HYGGER - BARE FOR AT HYGGE..