NÅR LIVET UDFORDRER..

DER SKAL IKKE MEGET TIL..

LANGT VÆK HJEMMEFRA Når man er 7 år, og bor 13 timer i en flyver væk fra Danmark, og alt hvad man kender. Så skal der ikke meget til at gøre en glad, det kan være en pakke LEGO, når man ser en Mærsk container, et Pandora armbånd eller en velkendt spise – søndagen her i huset har været i højt humør. For Bella har lige fundet ud af, at rundt om hjørnet, der åbner der Joe and The Juice, hvor man kan få en “Pick me Up” og en “Tunacado”. Det er så optur. Så ved vi hvor vi skal gå hen, når vi craver lidt danskhed ♥ Vi er sgu så taknemlige ; )

 

1 kommentar

  • Louise

    Det gælder også når man er 34 og bor 3 1/2 time fra Danmark i en flyver… Jeg bliver altså stadig lidt glad indeni hver gang jeg ser en Tiger-butik i Madrid, eller et stykke tøj fra Vero Moda! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR LIVET UDFORDRER..