ALL BY MYSELF..

HAPPY MOTHERS DAY..

IMG_3998

HAPPY (belated) MOTHER´S DAY Ja, der var jo slet ikke tid til updates i går, da jeg blev forkælet fra morgen til aften.. Og måtte hele dagen, bestemme over M og Bella.. Muhaaahaaahaaa.. Mor´s dag burde komme lidt oftere ; )

Bella havde arbejdet så hårdt på alle mine gaver, og kærlighedsbreve – jeg er helt overvældet, af alt det, som dette lille væsen kan finde på ♥ Men det var ikke kun de fine breve hun havde lavet til mig, der var rørende. Men faktisk dét, at de allesammen var på engelsk.. Og et klart tegn på, at det eventyr vi har været på de sidste 9 måneder, det er altså blevet hendes hverdag og hendes tankegang. Hun tænker, taler og drømmer 100% på engelsk nu, og flere og flere af hendes ord, de tænkes og føles på engelsk.

Det er helt utroligt, hvad sådanne et lille væsen rummer i sit hovede.. Hun rocker min verden hvér eneste dag. Med hendes gå på mod og hendes åbne sind, på denne store og til tider meget skøre verden vi lever i. Hun undres til tider ret ofte, men hun accepterer, det er her hun skal bo og være. Og det har jeg umådelig stor respekt for, og håber på hun en dag kan se, hvor heldige vi er, for at bo her. Muligheden for at bo i Asien, den kommer nok ikke lige igen.

Så i går burde ikke være mothers day, men Bella´s day – men nu kan jeg jo ikke ændre traditioner, så jeg nød det i fulde drag. En tur i River Safari og se en masse smukke dyr, og så frokost på min yndlings restaurant Ps. Cafe. Arbejds ugen for M er startet igen, så det var heldigt den faldt på en søndag ; )

Håber I havde en dejlig Mothers Day, og også blev forkælet af jeres familier♥

Godmorgen fra Singa

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL BY MYSELF..