SKILØB. KOLD VINO OG SURE SOKKER..

THINGS THAT MAKES ME HAPPY AND SMILE..

foto[3]

Jeg glæder mig over…

♥ Når solen skinner, så bliver jeg glad. Jeg er en meget finere version af mig selv, når solen varmer min kinder.

♥ Jeg nyder at være på ferie med hele min familie. Og er meget taknemlig for, vi har muligheden for at komme til Vernier hvert år. M har haft lejligheden sammen med sin far, de sidste 9 år. De “truer” lidt med at sælge den næste år. Det håber jeg selvfølgelig ikke. Totalt af egoistiske grunde. : )

♥ Jeg glæder mig til næste uge den 17 feb. Der fylder min kæreste 40 år. Og så er vi ikke længere i samme årti mere, og jeg kan føle mig ung igen ; )

♥ Jeg glæder mig over, Bella er blevet så dygtig til at stå på ski – og hun kan få glæde af det, når hun bliver voksen. Jeg har ikke lært det i en ung alder, det kan jeg godt ærger mig over, når jeg kigger på hende. Men så igen. Så har jeg set mange varme lande med mine forældre, det skal man heller ikke kimse af.

♥ Jeg glæder mig til at komme hjem, til den her pakke fra H&M (HER) og pynte mit soveværelse endnu mere.. The chamber of L.O.V.E.. (fniiis)

♥ Overvejer at shoppe DENNE strik fra GANNI, men er i tvivl om farven. Jeg er faktisk lun på begge og det er jo glæden ved man har muligheden for at vælge.

♥ Glæder mig over, jeg lige har booket hotel i New York sammen med min veninde Birgitta. Vi skal bo på The Standard High Line… Det Hotel har jeg drømt om, at bo på. Tror det bliver top lækkert.

♥ Glæder mig over jeg har så mange dejlige veninder, som jeg både kan grine og græde sammen med. Jeg har gode veninder som jeg både har kendt 25 år, 18, 9 år og 6 år – og jeg knus elsker dem alle, på hver deres måde. Vi kender hinanden fra flere forskellige stadier i vores liv. Folkeskolen, Handelsskolen, gamle kollegaer, fødselsforberedelse, og blogverdenen. Og drager alle gavn af hver vores forskellige liv vi lever. Det er sgu da kærlighed.

♥ Glæder mig til Mr M og jeg, en dag snart kan tage en rejse sammen, uden Bella. Trænger til bare “one on one”, med min maaaaaan ; )

♥ Glæder mig til at se 50 Shades of Grey – den har jeg ventet på i 2 år og så er jeg ingen gang hjemme, når den kommer i biografen. Så jeg må se den efter alle de andre vilde i varmen kvinder ; ) Skal I se den?

♥ Jeg glæder mig over, jeg har et lysere syn på livet nu end jeg havde for 3 år siden. Jeg glæder mig over mine kampe og udfordringer, bliver mindre og mindre, år for år.

♥ Jeg glæder mig over vi alle har vores gode helbrede – man ved ikke hvor meget det betyder, hvis man ikke har prøvet at skrante og kæmpe for at få det tilbage på rette kurs.

Hvad gør Jer glade?

Bare tanker her fra Verbier, mens jeg venter på at nogen laver mig aftensmad ; )

Velbekomme til Jer derhjemme.

Kys
R

4 kommentarer

  • Vejret i dag, at tilbringe tid med min familie, snart fødselsdag og den der muffin der venter på mig senere, he he:-)

    http://modetendenser.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Elsker de her positive indspark som kun kan gøre ens humør og dag bedre, synes det er så nemt at dvæle i det negative og fremhæve alt det der er så besværligt, men ikke nu 🙂

    Glæder mig over at have et fast job og som jeg oven i købet er glad for.

    Glad for min have fået min snart store søn på 13 år, uha teenager og alt hvad det fører med sig.

    At have et dejligt liv med min samlever gennem 20 år som jeg stadig elsker og har mange gode timer og samtaler med.

    At vi har muligheden for at rejse sammen hvert år, og bare nyde at vi ikke skal op til madpakke, arbejde, skole, fritidsaktiviteter mv.

    At jeg har en super dejlig svigerfamilie når jeg nu ikke længere har min egne forældre tilbage mere.

    At jeg er sund og rask og har friheden til at vælge og føre det ud i livet.

    At det snart er forår og så kommer sommer og der bliver lyst og varmt, det er som balsam for min sjæl.

    Fortsat god ferie.

    P.S. Jeg skal ind og se Fifty Shades på søndag med min barndomsveninde og jeg glæder mig helt vildt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Yaaaay. Det var en dejlig besked at få, på en højhellig Onsdag, hvor jeg har influenza på skiferie. Men det er går sku nok, jeg bliver jo rask igen. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lene

      STORT god bedring er sendt i din retning, husk smil trods alt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKILØB. KOLD VINO OG SURE SOKKER..