DECAFFEINATED OG NOGET OM NYE NEGLE..

ALL BY MYSELF..

FRIDAY MEANS…. Well, lasagnen var lavet og Linse var fundet på Ipad´en og vi skulle rigtig hygge… Men jeg må bare sande, at min datter har sit eget liv (i en alder af 7 år) og den inkluderer ikke altid mig, og det vi har aftalt.. Dette er kun starten… Man kan jo ikke pludselig komme og sige, efter man har opdraget hende til at være selvstændig, at hun skal hænge i mine skørter.. Det kan man jo ikke – det gør man jo bare ikke..!

Lige midt i æble med kanel hyggen, blev hun inviterede ned til poolen af sine 4 veninder, fra vores condo – jeg gad ikke lige svømme der, så skal jeg jo heller ikke være dén, der står i vejen, for en hyggelig svømmetur. Slet ikke, når de to af dem rejser tilbage til Tyskland næste mdr. Så må man bare være large… Efter svømmeturen og lasagnen næsten var sort af at vente på hende, kommer de alle op og spørgere om Bella må gå ned til dem og lege..Det siger man jo bare ikke nej til – det gør man jo ikke….!!

Så jeg sidder her i hyggetøj, med blomkålssuppe og tomat/broccolisalat (pis´lækkert) og laver indlæg. Det kunne jeg jo lige så godt, for det næste bliver vel hun kommer og fortæller, at hun flytter hjemmefra ; )

Alllllll byyyyyyy myyyyyyysseeeeellllllfffffff…

M texted også hjem, at han skulle have øl med firmaet… Nå, jamen så fuck fuck da.. Så skal den da bare stå på chokolade og James Corden – Carlo Karaoke med Gwen Stefani i sofaen..

Håber I får en dejlig weekend, nogle af jer, har jo haft længere weekend pga. helligdag ♥ I morgen står vores dag på hygge ved poolen, med en masse danske/norske venner ; )

Kys fra Singa

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECAFFEINATED OG NOGET OM NYE NEGLE..