BRYST OPDATERING // LÆGETJEK..

NÅR MAN // SINGAPORE WHAAAAAAT??

FullSizeRender 3

1. Når man sætter sig på et toiletbræt og finder ud af, en anden har stået op og pisset, og man nu har vedkommendes klamme urin op ad lårene. Det er en ommer!!!

2. Når man kun har 50 dollars i kontant, og skal med bussen, men de ingen byttepenge har, så det ender med at koste dig mere at tage bussen, end hvis du havde hyret en limousine.

3. Når man står i køen i Zara og skal betale for sine textiler, og personen bagved en, lige slår den største bøvs i nakken på en, og ikke trækker en mine!!

4. Når man kommer ind på en restaurant, og har én med, der ikke kan tåle æg, og man pænt spørger om, man kan skippe ægget i sin salat og betale for avokado, og tjeneren både skal snakke med chefen, chefens chef, og chefens chefs, chef, for så at komme tilbage og sige “cannot”!! WTF.??

5. Når man kommer ind og skal spise morgenmad, og tjeneren spørger, hvordan ens søvn har været.. STOP jer selv.

6. Når man i skolen, bare må vælge dem man har lyst til, der skal med til ens fødselsdag, og så kan de andre bare rende og hoppe. Sorry, du er stemt af øen! Så er tæsk med en lunken porre i luften.

7. Når man er 175 cm høj, og man står og kigger på en kjole, og ekspedienten så “pænt” fortæller en “dress for me – top for you. We don´t have your size, you too faaaat”. Så har man bare lyst til at knalde hendes hoved ned i bordet!

8. Når alle ens Uber chauffører, spørger om, hvor meget man giver i husleje, og om M´s firma betaler for vores husleje og Bella´s skole.. Så bliver man lige omringet i sin egen cirkel af privatlivets grænser, der MAX bliver overskredet.

9. Når toiletterne i ens yogastudie, får en til at føle sig ekstremt overvægtig (LÆS HER) – og man samtidig er udsat for racisme, da man ikke vidste, man havde meldt sig ind i et “über” lokalt center, og de ikke – og jeg siger ikke, kan lide hvide mennesker. Jeg smiler og smiler, og det eneste jeg får tilbage, er at de skuler til mig. Første gang for alt, og det er uden pis. Der er faktisk nogle (mange) lokale, der ikke kan fordrage at vi bor i landet.. altså ikke mig og min familie. Men expat generelt, da de tager jobs fra de lokale. Nå Nå Nå Nå!

10. Når ens veninde finder mider i sin kyllingeret i et hawkercenter, og damen bag disken, kun vil give hende pengene tilbage, for hendes ret, og ikke de oksekødsportioner, hun har købt til sine børn og mand, for de fejler jo ikke noget. På trods af hun lige har stået og skåret begge ting, på det samme spækbræt og med samme kniv. Så er man næsten ved, at kaste op i sin engen mund.

“Everyday struggle” ; )

 

14 kommentarer

 • Caroline

  Men nr. 9 sætter alligevel tingene lidt i perspektiv – for det må være lidt sådan, det er at være “fremmed” i Danmark, ik? Jeg forestiller os, at vi danskere generelt er frygtelige til at stå og skule på indvandrere, flygtninge, expats, you name it, hvis bare de ser den mindste smule anderledes ud. Frygteligt, frygteligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Uden at det skal blive en politisk debat, så er den grundlæggende forskel på de to ting vel at Rikke og hendes familie ikke modtager en helvedes masse ydelser fra Singa dinga. Dén detalje gør en kæmpe forskel i min bog! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Men det gør alle “fremmede” i Danmark vel heller ikke? Det er da godt nok en kende generaliserende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Nej desværre. I wish ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg kan love dig for, jeg har indset nogle ting, ved at være gæst i et andet land. Det er tankevækkende – og jeg har klart et andet syn på de gæster der er i vores/jeres land i DK.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Racisme? Come one. Der findes ikke “reverse racism”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  En rå porre gør altså mere ondt, just saying 😉
  Medlidenhed herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh… Det lyder som om det nogle gange er lidt af en udfordring! Godt du er så skide sej : D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. Ja jeg må sige, det kan være en udfordring. Men jeg er jo “gæsten” så jeg skal bare accepterer det. Det er ikke altid jeg forstår det. Men accepten skal jeg have. Selvom det er svært for en fynbo rebel ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det bare sjovt at læse Rikke! Pudsige, sjove og virkelig fine hverdagseksempler på, hvor forskellige vi mennesker egentlig er. Hvor er det spændende at følge dit eventyr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh hvor kan jeg allerede nikke genkendende til nogle af punkterne. Vi er lige flyttet til Beijing og jeg har allerede krise over toiletterne på restauranterne. Har tre (forholdsvis små) børn som sjovt nok altid skal tisse samtidig og så står både de og jeg der og seriøst vader rundt i andres tis imens jeg febrilsk forsøger at få dem til ikke at røre alle mulige steder på toiletterne. Fremover vil jeg seriøst overveje at nægte dem, at få noget at drikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYST OPDATERING // LÆGETJEK..