WHERE DID THE BLUE SKY GO??

FROM SINGAPORE WITH CAKE..

IMG_7051

Hvis man nogensinde kommer forbi Singapore, så skal man klart besøge PS. CAFE i Dempsey Hill. Det er den fineste cafe, hvor man kan sidde ude, hvilket er meget sjældent at finde i singapore. Som at sidde i er en oase af grønt, i en af new yorks mange skatte af parker, og gemte backyards.

De har et menukort der emmer af kærlighed, og de er kendt for deres legendariske brunch, afternoon teas, salater og KAGER!!!!! Nansen blev også fristet til ét lille bitte stykke kage til den nette sum af 19 sing dollars…. 95 kr CRAZY som det lyder. Men som hun siger, det er som at tage til København, uden at se den lille havfrue. (same same, but different)

Så vi hoppede på kagen, og måtte sande med det samme, at det kom nok ikke til at ske, at vi kom til bunds i dette massive stykke. Dog er der dog marshmallows i 80 % af kagen. But still. Det var pænt sindssyg. Og for så lige at toppe denne kageorgie, så smed de lidt chokoladesovs på, bare nu lige hvis, man ikke havde syntes det var tungt nok ; )

Men godt smagte det, og man er jo opdraget pænt til ikke at efterlade mad på tallerkenen – så vi kæmpede en brag kamp. Men måtte opgive, da vi havde spist 15 % af den. Normalt lader jeg mig ikke vinde over af mad, men lige dette stykke, der var vi lagt ned.

Så hvis du skal på en romantisk date, eller fejre noget, så har PS. Cafe klart de smukkeste omgivelser til at danne ramme om det. ♥

Ps. Cafe

#food #singapore #dempsey #hardingroad

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHERE DID THE BLUE SKY GO??