SE MIN SMUKKE....

BRYST OPDATERING // LÆGETJEK..

UPDATE Så jeg har jo lige været hjemme i Danmark, for at få styr på vores lejlighed, og det var så rart at få det hele på plads så vi har et hjem når vi er hjemme. Men jeg kom også hjem for at komme forbi Flemming min kirurg. Jeg havde jo haft lidt udfordringer med mit ene bryst LÆS HER. Så jeg var meget spændt på, hvad han sagde til det hele.

Mine bryster er fuldstændigt vokset sammen, trådene er gået i opløsning, og arrene er begynder så småt at blive lysere. Jeg tror dog de kommer til at være der noget tid endnu. Men det vidste jeg jo på forhånd ; )

Flemming sagde at mine bryster var helet rigtig flot, men han syntes vi lige skulle “nip and tuck” mine brystvorter, for de kunne godt sidde lidt flottere end de gjorde nu, ikke at de ikke så pæne ud, men han var bare ikke 100% helt tilfreds med dem, og det var vigtigt at hans arbejde var helt fejlfrit. Der ville jeg jo ikke sige ham imod, han er jo på mange måder også en kunstner, og en kunstner ville jo også male hans lærreder over, hvis maleriet ikke var blevet som han ønskede.

Så til sommer når jeg kommer hjem i Juni, så skal jeg lige en tur til Malmø og have dem til at rette det, men det er jo også piece of cake. Jeg er i hvert fald ikke bange for det, og jeg kender jo proceduren for hvad der skal ske. Jeg er mere taknemlig for, han selv nævner det, og han ikke bare lod som ingen ting, for face it, det ville være nemmere for ham ikke at skulle “glo” på mine bryster igen ; )

Så Flemming og Jeg, vi har snart en date igen ♥

Du kan Læse mine updates her:

Noget om nye bryster

Well Hello

Dag 1

1 Mdr.

2 Mdr.

3 Mdr.

I er altid velkommen til, at sende mig spørgsmål på Rikke@Looklab.dk

Kys
Rikke

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE MIN SMUKKE....