DET GODE HUMØR..

TILLLØØØØKKKKEEEE // KUDIBAL..

foto7

Så fandt jeg de 5 vindere af mit tørklæde, som jeg har lavet i samarbejde med KUDIBAL. Svaret var mellem 120 – 130 familier, hvilket er rigtig mange, når man ser på tallene, men jo desværre intet i forhold til, hvor mange børn der reelt bliver ramt af kræft.

Men de gør et kæmpe stykke arbejde, og prøver så godt de kan, at vælge dé familier, som har “mest” brug for hjælpen. Og her snakker jeg ikke om, hvis liv er mest værd. Men hvor familierne måske kommer helt fra fyn/jylland – og hvor det syge barn, har søskende, som går i skole etc. og familien ikke kan få dén hjælp, i deres nærområde, som man kan på Rigshospitalet.

De går meget op i at det ikke er hele familien, der behøver at miste deres hver dag, så man kan faktisk gå i skole, og passe sin skolegang, hvis man er de pårørendes søskende. Jeg kan godt lide tanken om, at de prøver at hjælpe med en så normal hverdag, som muligt ♥

VINDERERENE AF KONKURRENCEN ER:

Christel: Ca 130 familier, ville klart vælge Ronald McDonald huset. Du er en sej ihærdig kvinde med hjertet på rette sted❤️

Mark: 130 familier!– Jeg tror jeg ville støtte Ønskefonden, da de hjælper unge mennesker med at få deres drømme i opfyldelse!

Mette: Ca 130 familier om året. Jeg støtter kræftens bekæmpelse, jeg har valgt kun st støtte én organisation, for mig er det helhjertet at jeg støtter. Kræft er uden tvivl den mest uretfærdige og lede sygdom der findes. RIP far

Julie: Der bor ca 120 familier, og jeg støtter De danske hospitalsklovne, så det er lidt i samme boldgade som Ronald McDonald Huset.

Jensen: Der bor 130 familier om året.
Jeg ville vælge at støtte http://dinnoedhjaelp.dk/sult/ – jeg så en gribende udsendelse om børn fra Nigeria som anklages for at være hekse. Det gjorde et kæmpe indtryk. Danske Anja bor i Nigeria og gør alt hvad hun kan for at hjælpe heksebørnene på et børnehjem hun selv har fået bygget.

Tak for en fantastisk blog, skønt at følge med i jeres liv i Singapore <3

Vindererene får besked via mail – præmien kan ikke byttes til kontanter eller anden gave. Tak for deltagelsen.

XX
R

#kudibal #bloggerschoice #tænkmedhjertet #ronaldmcdonald #børnefonden

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET GODE HUMØR..