IM LEAVING..

SINGAPORE SHOPPING – OG ET TØRKLÆDE..

773683f4addc46279f09e21d2fb31ccf

Ja. Det er jo ikke ligefrem fordi, jeg står og mangler et tørklæde, her i varmen. For det ville være synd at sige. Jeg sveder steder, man ikke burde svede – og det virker som om, at Singapore bare er et sted, der er varmt 254/7. Så either you join the crowd or hit the road (Jack). Men til gengæld er det ikke velset her, at man sveder. Så du har rigtig mange muligheder for, at være i aircondition – at jeg så bliver pisse syg af det, det må jeg så selv kæmpe med.
Men du har underjordiske gange, som er kølet ned, og alt shopping foregår næsten kun i malls, så du behøves ikke at svede. Det er også bare so last season.

Vi prøvede at være ude i går i nogle timer – men jeg havde det som om, jeg havde bællet en hel flaske “små grå” og massive tømmermænd, var ved at overtage min krop. Det var helt vildt, så jetlagged jeg var, efter 12 timers fly – og man så ankom kl 7.00 om morgenen, til et fremmed land, med så mange timer foran os, før det var aften. Det var sgu da også uretfærdigt. (hårdtliv.dk)

; )

Det er jo stadig koldt i DK – så et tørklæde, er nok ikke af vejen. Én af mine favoritter er stadig, TGTBB´s Amazing Amy. Det tror jeg også godt, de ved. For de har været så søde, at smide mig på bloggen igen, hvor jeg har det på. I kan læse deres indlæg LIGE HER.

Tjekker ind lidt senere ; )

Dejlig dag –  eller nat. For I sover stadig.

Fun fact om Singapore:
Tyggegummi er ulovligt i Singapore – du kan få en bøde på helt op til 1000 Singapore Dollars (gang det med 5…auch). Jeg troede kun, man ikke måtte spytte det ud på gaden, så jeg har 5 X 3 STIMOROL lakrids tyggegummi pakker med i min kuffert. Godt gået Riksen. M blev så tosset på mig, for de er åbenbart ret strikse med det, og da jeg har i alt 150 stykker tyggegummi med, og hvis det skal ganges op med 1000… Tjaaaah. Så får jeg en bøde på 150.000 Singapore Dollars. Så kan jeg jo ligeså godt, få et ekstra job. For der bliver da en regning, der skal betales. Det er en ommer ; (

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IM LEAVING..