HALLI HALLO OG GODMORGEN..

MED PAKKEPOST FRA SINGAPORE..

20140329-112347.jpg

 

Uhhhh.. Nogen har sendt mig et anbefalet brev/pakke – Hele vejen fra Singapore.. Såååå spændt. Hvad mon der er i?

STAY TUNED – BREAKING NEWS : )
(Mangler søvn, kan jeg godt mærke.. Men man har jo kun det sjov man selv laver..muhahaahaaahaaaa : )

Igår var til 40 års Surprise på Restaurant MANZEL, en af M´s venner fyldte 40. Som snart hele gruppen af drengene gør, eller har gjort. Føler mig SÅ ung, når man står der 31 somre gammel.. Som hans venner plejer at sige. At jeg er fra Paradise genertationen. Dont watch it. Men det er helt fint med mig. De er nok mere Pavarotti generationen, så! Shhh. Det skal i ikke sige jeg har sagt.

Men Mr M og jeg gik hånd i hånd fra Fredagsbar på “SJUS BAR”, ned til MANZEL hvor vi skulle mødes med nogle venner og spise, inden “the big surprise”. Det var virkelig god mad. Libanesisk køkken. Det har jeg ikke prøvet før. Men jeg var positivt overrasket. Jeg kommer helt sikkert igen – Mr M var dog ikke vældig positiv omkring maden. Tror nu mere det var et spørgsmål om at maden kom i små skåle og at han skulle dele… DELE sin mad med 4 andre : ) Dele er ikke et godt koncept i hans verden.. Hans mad, hans tallerken. NO Sharing. Haha.. (ja. altså kun med mig. Det vil han gerne)..!

Da kl 00.30 og vi alle var forvandlet til græskar, begav vi os mod bilen. Vi fik et lift af “Tante Vibeke” (Bella´s tante altså.) Hun drak ikke, så vi så snittet, til at undlade et taxa gebyr på 200 kr – og hoppede ind i guld kareten, og ønskede os hjem.! Hjem kom vi – og i seng gik vi. Men jeg ved ikke hvad det er, når man har fået børn. Vi kan bare ikke sove længe. Så kl 7.00, vågnede jeg og det var enden på søvnen. Nogle gange drømmer jeg mig tilbage til, en HEL dag i sengen, med Prison Break på DVD – en pizza i sengen og 1 1/2 cola. Det er sådan ca. 5 1/2 år siden. Tror det hedder ofringer, efter børn..!

Vores Trampolin er kommet frem i det dejlige vejr idag, så mon ikke man lige skulle tømme blæren ( you know, what i mean) og komme ud og vise nogle tricks. Man er vel gammel gymnast.

Kys

XX
R

3 kommentarer

 • Helle

  Hi,hi du er simpelthen for morsom…Må huske at tømme blæren inden der skal hoppes trampolin første gang efter min datter kom til verden, dejligt med en advarsel. Så man ikke står der og tænker -hvad skete der lige der !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mathilde

  Åh, hvor jeg altså bare holder af at læse din blog. Din humor, især din evne til at se det sjove i hverdagsdetaljer. Det er mit indtryk, at du har masser af selvironi. Du får altid et smil frem på læben hos mig. Tak skal du have.

  Keep it up! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hvor er du bare sød. Tusinde tak – og tak fordi du læser med ; )

   Dejlig Søndag
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HALLI HALLO OG GODMORGEN..