SMØRREBRØD. SØNDAGS HYGGE OG LUGTEN AF TANG..

RONALD MCDONALD BØRNEHUSET // I EN GOD SAGS TJENESTE..

MC DONALDS

Ham her på billedet, skal jeg “hænge ud” med, i morgen mellem 13 – 14 på Mc Donalds – Falkoner Allé. Vi skal i en god sags tjeneste, samle ind til Ronald McDonalds Huset – der ligger ved Rigshospitalet. De hjælper familier med alvorligt syge børn, så disse børn også kan ha´det der ligner et “normalt” liv. Jeg har selv barn, og jeg kan slet ikke forestille mig, hvor forfærdeligt det må være, at skulle kæmpe en kamp man ikke selv er herre over. Så derfor vil jeg gerne støtte op om dette formål.
Så hvis du er til den gyldnemåge, er på Frederiksberg, vil støtte en god sag – så kig forbi, og se mig “in action”. Jeg skal selvfølgelig ikke styre biksen alene. Jeg vil danse på de bonede gulve med Mascha Vang og Mikkel fra Far uden filter. De tre musketerer ; )

Måske du sidder et andet sted på kloden og tænker “Damit, jeg vil gerne støtte en god sag”  Så kan du sende bidraget, direkte fra din mobil med appen SWIPP. Send din donation til nummeret 8000 (Ronald McDonald Børnefonden)

Af HJERTET TAK – Håber vi ses.

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMØRREBRØD. SØNDAGS HYGGE OG LUGTEN AF TANG..