LOST IN TRANSLATION..

PROS AND CONS #1

IMG_5486

Jeg har lavet en ny kategori her på bloggen som jeg kalder for ‘Pros and Cons’. Jeg har selv leget den meget da jeg var yngre, med mine veninder. Det går ud på, man skal nævne højdepunktet på ens dag – og det der har været sådan lidt nederen, hvis jeg skal være streetsmart med de unge i slang.

Okay. Min Pros i dag, må ha´været i morges, da jeg dyrkede pilates i bontanishave. Det gør mig altid glad, og man har det MAX godt i kroppen bagefter. Hun er top sød vores lærer, og vi er 4 danskere og 4 tyskere. Tirsdag er min yndlings dag på ugen. ♥

Så har jeg virkelig optur over, jeg har købt nyt tøj fra et brand der hedder “Cotton On” Det bliver så meget min nye besættelse. Fik det anbefalet af min veninde Louise, som bor her i Singapore. Det er en blanding mellem, Zara, H&M og GAP. Mega fint, og til priser, man kan betale.

Cons: (Fristes til at skrive det med stort OG en fuckfinger emoji, hvis det fandtes)…!

Da jeg i morges dyrkede pilates, på mit lilla underlag, og mit hvide håndklæde – og efter 30 min finder ud af, jeg har blødt igennem mine sorte (heldigvis) træningsbukser, og ned på underlaget. Jeg fik uden nogen så det, bikset håndklædet væk, og ned i min taske. Jeg var home safe. Troede jeg. ; )

Bagefter Pilates, tager vi altid hen på en cafe og får en juice, kaffe mm. Lige sidder og snakker om timen, og om hvad vi har oplevet siden vi så hinanden sidst. Jeg får min kaffe og min juice, hygger en 40 min og vinker farvel til alle pigerne. Jeg skulle nemlig hen til noget der hedder Suntec City, hvor jeg skulle hente M´s nye jakkesæt (man er vel housewife)!!

Jeg hoppede i en taxa, og tænkte jeg ville shoppe en times tid, inden jeg hentede hans jakkesæt, for 2 stk. = pænt tunge. Jeg prøvede løs af tøj i butikker, og tænkte; ‘jeg har en god dag i dag’.. Lige indtil jeg opdager, at på min lyse syrenfarvede top, der var der i bunden en STOR rød blodplet.. Dååååååååååååååhhhhhhh.

Hvad sker der altså?? Så har jeg rendt rundt siden kl 10.00 med en stor fed blodplet, så alle kunne se, jeg havde gæster fra Rødby.!! Jeg var helt rød i hovedet – så jeg skyndte mig ned i UNIQLO for at købe én af deres lange cardigans, så jeg kunne dække min røv for min pinlige incidens! 

Jeg grimmes ved at tænke om, hvor mange der har set mig rende glad rundt, og shoppe, og ligne et tilfælde af kvindelig utæthed.!! Jeg må ha´bidraget med go´griner til alle, på en højhellig tirsdag.

Go´dag damer ; )

5 kommentarer

  • Natasha

    Hov, der mangler noget af indlægget? God ide med pros and cons. God dag til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Den lavede ballade. Det skulle være der nu ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Åh gud.. Får straks flashback til 8. klasse, hvor jeg spillede brud i et teaterstykke for hele skolen. Havde en HVID kjole på – need I say more? Max flovhed!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Åhhhhh NEJ ; ( Hvor synd for dig. Tænk sig man stadig kan huske sådan noget. Ulempen ved at være kvinde. Mænd kan altid påstå, det er yoghurt de har på bukserne 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Øv! Men du er ikke den eneste … jeg blødte igennem mine lyse shorts midt i turisthelvede og 40 graders varme i Budapest. Alt mit andet medbragte tøj lå i en kuffert i et garderobeskab i den anden ende af byen 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOST IN TRANSLATION..