HUSK NU AT TÆNKE MED HJERTET ; )

ELEVATOR SELFIE – PEACE OUT..

IMG_4176 2

DRESS UP DOLL I dag besluttede jeg mig for, at gøre min familie en tjeneste…. at tage pænt tøj på – Det er jo lidt en fest uge. Der er fashion week, og Skanderborg Festival. Dont metion the war (Indsæt Emoji: Der river sig i patterne) Jeg har jo solgt min billet for et par mdr. siden. Jeg skulle ha´været afsted med min veninde Sarah, som vi var sidste år. Men der kom lige en flytning i mellem mig og min festival. Har så meget nederen på. Men fuck it. Jeg sidder her i 38 grader. 5 pools og unlimited sol, og ikke det skod vejr der er DK.  Dog savner jeg det ustabile vejr nogle gange, når det bliver alt for varmt her. For det gør det – og man har til tider, uanede mænger af gratis patsved. Yiiiiks.!!

FARMAND M inviterede os ud hertil aften, på lækker lækker restaurant. Vores favorit som vi altid tager til WooLooMooLoo som er et australsk steakhouse, og hvis der er noget min kæreste elsker, så er det kød. Og hvad han ønsker skal han få. Jeg snuppede en kyllingesalat med asparges. Jeg har fået en tarmskylning engang, og rødt kød det lægger i dine tarme i op til 8-9 uger. Det bliver et nej tak herfra.  ; )

SHOP AMOK Vi nåede også at tømme en elektronik butik for TV, støvsuger, strygejern, strygebræt og vigtigst af alt. Elkeddel. Fåååååk jeg savner min quooker. Overvejer så meget, at købe en quooker, og få en installatør herover for at installerer den. Men tror desværre ikke jeg vil være populær, hvis jeg lige hakkede en hane igennem deres “flotte” marmorbard eller andre steder. De er ret glad for det skinnede sten materiale. Det er i køkkenet, badeværelset, på bordplader, på gulve etc. Men nøj, en kaffe er blevet et projekt nu, hvor man helt blond havde taget sin skoldehane for givet. Det gør jeg aldrig mere. No more. Kogende vand – det er ikke for sjovt. ; )

Handicappet M kan stadig ikke bruge sin finger, grundet hans kamp med en kartoffelkniv, hvor han desværre tabte.. (LÆS HER) Så det er stadig mig der pusser og nusser om dem – og han står og ligner en skoledreng, der rækker fingeren i vejret.. (Hø hø. Synd for ham, men det ser altså lidt komisk ud) !!

Klokken er 16.35 hos Jer, så i er nok ved at tænke på aftensmad. Vi har spist, mavsen er fuld af god mad – sengen trækker og der masser af film på TV. Vi har så mange kanaler her, at man slet ikke kan vælge. Vi har 200 kanaler på vores Sing TV. Vi har ligeså mange, på vores specielle boks fra DK. Plus vi har vores AppleTv. Netflix, HBO Nordic etc. Vi kommer ikke til at mangle tv, lad os bare sige det.

TV it is – sov godt om “nogle” timer. ; )

Kys
R

Nat Nat ♦

8 kommentarer

 • Hvor ser du bare godt ud 🙂 Vi kan næsten svede patsved herhjemme i dag – men også kun næsten! Det har været høj solskin hele dagen, og det har slet ikke blæst…det er vildt jeg ved det 😉
  Godnat – vi blogges i morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Villum

  Virkelig en skøn kjole 🙂
  Har du overvejet en Nespresso for det er også nem og hurtig kaffe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Du har ret. Men Nespresso bliver bare ikke særlig varmt… Og efter 5 sek, har man en lunken kop. Siger hende der har arbejdet for dem… ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er den helt vildt flotte kjole fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Petersen

  Eeeeelsker dine opdates! Mer’ mer’ mer❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg strøg lige ud og købte samme kjole på udsalg sidste år efter at have set den på din blog. Den er fantastisk flot på dig. Jeg har til gode at bruge den, for jeg købte den om efteråret og denne sommer er jeg højgravid.. Det glæder mig dog at den stadig ser ud til at holde, så nu er der motivation til at komme i form for at bruge den på rejse efter jul en gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK NU AT TÆNKE MED HJERTET ; )