SPLISH SPLASH..

SUNDAZE..

IMG_5430

Cardigan UNIQLO // Kjole ZARA // Stribet top H&M // Solbriller BOTTEGA VENETA // Taske PROENZA SCHOULER // Sandaler UZURII..

SUNDAZE Søndagen er gået i sneglefart. Lige hvad vi havde brug for, da vi kom ret sent hjem i går, fra NightSafari. Vi mødtes med Camilla (voreseventyrisingapore.dk) og hendes søde tøser (og mand). Bella og Maya, går i 1 klasse sammen, og vi er sådan næsten på samme eventyr/rejse herude, og deler derfor rigtig meget sammen. Incl. at begge vores mænd hedder noget med M. Hendes man har dog enormt meget hår – det har min ikke ; )

NIGHTSAFARI Safarituren var rigtig hyggelig. Det var pænt sært at man kørte forbi løver, der var 5 meter fra en, og de var ikke lukket inde. Men de lignede nogle der var fodret af, for ellers havde de nok hapset vores tram med 60 mennesker. Ellers var vi for svedige, for det var så varmt. Vi var der kl 19.30 og tog hjem kl 22.15 og der var det stadig 31 grader (vil du rende mig i r…) Det er jo insano. Derfor er man meget lidt ude, om dagen. Hele ens liv foregår indenfor, og jeg kan godt mærke, man får lidt ø-kuller.

Men vi fik set det hele, og gået på lidt af stierne, og set på lidt flere dyr. Vi fik set mænd smurt ind i olie, der spyttede ild. (og var yderst veltrænede)!!! Så var der også noget for mødrene. #haps ; )

Men jeg skal nok lave et indlæg på et senere tidspunkt, hvor jeg finder ‘must see’ steder i Singapore. Jeg er først lige ved at teste det hele selv. Men laver en guide.

MORGENEN Dagen har stået på en tur i poolen i morges. Faren tog en tur i gym – det orkede jeg ikke. Hele min uge kommer til at stå på noget med træning, så jeg tog lige en dag med ét stykke drømmekage i stedet. Jeg har besluttet mig for, at jeg skal tilbage i form, ellers kan man ikke holde til disse udfordringer, som expatlivet byder en. Der behøver man at leve sundt, og holde kroppen ved lige.

LUNCH Vi spiste frokost på vores yndlings Italienske restaurant Trattoria La Fiandra, og delte 1 flaske hvidvin, som gjorde én (læs: Mig) helt ved siden af sig (mig) selv. Man er så meget i underskud af væske, så man bliver ramt på en anden måde. Jeg fik ‘Parma il melone‘ og ‘grøntsagslasagne’. Den var altså bare god. Her laver de mad, som er lavet med kærlighed, og det kan man så meget mærke. Det sted er ret specielt for os, da det er dét sted vi spiste første gang, da vi lige var flyttet ind i vores lejlighed, helt uden møbler eller andet. Kun 1 seng og lidt service. Jeg fik den bedste græskarssuppe – drømmer stadig om den.

FOODIE Singapore er jo et mekka af mad. Men lige så meget mad her er – der er 30 % også noget pap. Og når man er ny i byen, så ender man bare på en skjult ‘Jensens Bøfhus’ engang imellem. Men med masser af gode anbefalinger, fra veninderne herude, der er vi ved at være pejlet ind på de gode af dem. Og dem er der mange af.

STATUS I morgen der skal Bella for første gang, tage skolebussen hjem, når hun har fri. Jeg er så spændt på om hun vil. Det koster alligevel en slat, og jeg kan lige se for mig, at hun efter 1 gang, ikke vil mere. (Indsæt: emojiabe der slår sig selv i hovedet). Men måske viser hun sig fra sin bedste side. (man har jo lov at håbe..7.9.13)

KUK-KASSEN Vi har de sidste par uger slugt serien ‘Narcos’ på Netflix, den var virkelig god. Den har også fået super anmeldelser. Så hvis man er til banditter (man har vel boet i nyborg), smarte biler (man har vel boet i nyborg) og masser af grønne-gryn. (man er vel pige). Så er den serie lige noget for dig. Vi har lige set sidste afsnit, og nu kan man slet ikke overskue, at man skal vente på sæson 2. Duer ikke til at veeeeeente.

ANYNOODLE Herude har vi rigtig mange UNIQLO butikker, og jeg har egentlig ikke gidet gå derind, da jeg var sikker på, at priserne ville være helt skøre. Det er de så faktisk overhovedet ikke. Så jeg købte den fineste marineblå dunjakke til 60 dollars (300 kr) som er perfekt til når Bella og jeg skal hjem næste mdr. (LÆS HER). Jeg selv fandt DENNE skønne marino cardigan, også i marineblå til 50 dollars (250 kr) som jeg er tosset med. Overvejer at købe den i sort og lysegrå også, da man altid skal have en trøje med, når man skal ud. Ellers så ender man med, at fryse ihjel –  da de er meget generøse med deres aircon. Grrrrr.!

Hvis man er til denim, så kan man finde min kjole fra ZARA LIGE HER ♥

Nu vil jeg hoppe i kassen, uret ringer kl 06.15 røv, i morgen tidlig.

Kys
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPLISH SPLASH..