SUNDAZE..

LOST IN TRANSLATION..


Jeg har ikke lige fået tjekket ind. Der sker lige en del her i Singapore. Livet er altid mere end bare hvad man poster på Instagram. Heldigvis.

Vi kæmper stadig med Bella og hendes hud, og var ved hudlægen igår. Da det hele startede, var jeg overbevist om, hun var blevet bidt af noget. Men lægerne sagde det var hudsvamp. Godt nok er jeg ikke særlig god til autoriteter, men fynboen troede på lægen – for hey. Han er læge, right?

Vi fik instrukser om, at smører hendes hud morgen og aften, med noget salve. Så det har jeg gjort – det gik væk, men de sidste par uger er det kommet tilbage, og nye steder hver dag. Men kun i ansigtet.

Nu til her, hvor en mor bliver slået ud af kurs; De mener desværre at hun måske er blevet bidt af en skovflåt og har borrelia. 🙁
Inden vi tog afsted til Singapore, fjernede vi en skovflåt under hendes arm – og det har hele tiden lignet på hendes kind, at hun var blevet bidt, da der var 2 små sorte prikker. Og det er herfra det hele er eskaleret. Der kan jo godt ha’ siddet en der også – og vi bare ikke har set den, og hun så har kradset den af.! Det er muligt.

Dommen fra hudlægen, og hans næste krav, kunne få enhver mor til at besvime lige på stedet. Det var så, at Bella i går skulle ha’ taget blodprøver.. Og ikke de der små stik i hendes finger. Nej. Hun skulle ha’ taget 5 glas fra armen. Fuck mig i r…(!)

Pigen gik jo amok, og begyndte at skrige over nyheden, og skræmme alle de 70 andre patienter der var på hudklinikken. Jeg måtte uden at vise hende, jeg var ved at panikke, love hende en gave fra Toys R Us hvis hun gjorde det. Pigen er jo forretningskvinde, og forlangte straks 2 gaver – og det gav jeg efter for, for husfredens skyld. Derefter mente hun, at hun også var i sin ret til at forlange hotdogs til aftensmad – og igen. What baby wants – baby gets.

Efter 30 min med tryllecreme, gik hun med til, at 3 sygeplejersker måtte tage de 5 glas. Så mens hun sad på mit skød, med høretelefoner, og så Jordbær Marie (til en vanvittig datapris) Holdte 1. Sygeplejerske et skilt foran hendes hovede, for at skærme af for nålen. Nummer 2. Holdte hendes arm i et jerngreb og den 3. Tog blodprøverne – og jeg var bare ved at besvime. 🙁

Men det hele gik, og 3000 kr senere, var prøverne sendt til dyrkning – eller hvad de gør med dem. Og vi var på vej til Toys R Us for at voldtage farens konto (igen). Hun besluttede sig for en stor delfin til vores pool – og et sørøver spil, hvor man skal stikke sværd ind i en tønde. Så nu er jeg tvangsindlagt til at spille – og helt sikkert også til at blive klædt ud, med klap og hele udstyret, for at gøre det mere “autentisk”. (My ass)

Har jeg sagt, jeg hader udklædningsfester?? But I do 🙂

Aftensmaden blev på Hard Rock Cafe, Hvor de har hotdogs hun gider at spise – ved ikke hvor hun har den forkærligheden til hård rock. Det kommer ikke fra mig – jeg er ren poptøs. Men hun elsker restauranten – og så længe hun spiser, og der er ro. Så er jeg fan 😋

Så nu.. Venter vi bare på svar – håber ikke, det er hvad lægen tror. Men igen. Så tager vi det med, men må sige, at når man bor i udlandet, så er det bare ikke fedt, at være lost i translation, når en læge siger fancy ord og slynger sygdomme ud. Lige nu savner jeg min læge Teit på Jægerborg Álle 😷

Håber I får en dejlig Tirsdag.

Xx

R

7 kommentarer

  • Åh nej det stakkels lille pus!! Jeg håber I snart får svar, så I kan komme i gang med behandlingen. Børn kan være syge uden det rigtig kan mærkes, fordi de bare tilpasser sig. Stort kram i jeres retning og god dag.
    /Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • K

    Bette pige, håber snart de finder ud af hvad der er efter hende. Det er så hårdt når ens børn er ramt og man som forældre står der og føler sig magtesløs. Jeg blev som ung pige smittet med Borelia infektion grundet bid fra en skovflåt, men der gik laaang tid før lægerne fandt ud af hvad jeg fejlede, da de ikke altid har meget erfaring med den sygdom. Jeg fik en pigmentplet på stedet hvor jeg var blevet bidt, og døjede meget længe med kraftige ledsmerter og uro i kroppen,da infektionen havde ramt nervebaneenderne. Der skulle en hudbiopsi til før lægerne fandt grunden til min sygdom, da infektionen nemlig sad indkapslet og derfor ikke kunne påvises via blodprøver. Vær obs på ledsmerter, hovedpine, og feber. Rigtig god bedring til hende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hun har desværre døjet rigtig meget hovedpine ; ( Men troede bare det var pga. mangel på væske og varmen. Man er så fortabt når det er ens børn ; (

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Hold da op hvor jeg elsker din måde at skrive på, du kan få en masse ud mellem sidebene men uden at man rynker på panden og tænker så stop dog kvinde 🙂
    må da sige at du får nogle prøvelser og især Bella, men selv om hun tværer sig og skriger så kan man jo godt forstå hendes reaktion, sådan ville alle børn gøre, og ja har da selv siddet i en situation hvor det bare handlede om at få det overstået uanset pris 🙂 pøj pøj med Bella håber det bedste, Knuz Lene

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Ej, det er da virkelig en lortesituation! (Men for fanden hvor du altså bare er on fire for tiden her på bloggen. Du skriver så skævt og så sjovt og altid lige på grænsen og skaber de bedste billeder!). Krydser alt for, at forretningskvinden er sund og rask.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg er vild med hendes forhandlingsevner! Kan jeg tage hende med til lønforhandling?!

    Forresten er svampeinfektioner i huden helt vildt almindelige i troperne (hej fugtighed og varme). Borrelia er meget mere almindeligt i Danmark. Stakkels (?) læge uden forståelse for vores klima. Han kunne have spurgt dr google måske, eller bare hørt efter hvad du sagde…!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAZE..