DATE NIGHT // POINTY BOOTIES..

CHUNKY KNIT. TGTBB OG DEN SIDSTE SOL..

Jeg har købt mig en ny sweater – og pinligt nok. Så er det 3 dag i træk, jeg har den på. Jeg orker ingen ting. Jeg har det “kvindelige” for ANDEN gang, denne mdr. ANDEN FUCKING GANG. Så føler mig ærligt, lidt mat i sokkerne – det er ikke sådan nogle yndige hæklet sokkeletter. Nej det er de der helt billige fra NETTO. Med både logo og str. indgraveret i bunden, så alle kan se hvor store dine pladder er – og hvilken fedtsyl du er, der køber strømper til discount pris (vi køber dem altså også..haha). Så alt hvad der smyger sig om min krop. Det skal både være løst og meget flexi i kvali´-varen. Så derfor har jeg kunne gemme min oppustet mave og mavesure humør, i mit nye køb. Der er jo ikke noget der er så skidt, så det ikke er godt for noget andet ; )

HM photo HM_zps1d46bf37.jpg

NIKE photo TGTBB_zps4bce385f.jpg

TGTBB photo NIKE_zps48e01e0a.jpg

Strik H&M (Lige købt) // Skaterskirt TGTBB // Strømper WOLFORD // Sneakers NIKE Via WOOD WOOD..

Det kan godt være at kulden har sneget sig ind i vores stuer. Men jeg er “da li´glad” for vi har lige booket rejse, efter Jul. Jeg har så meget optur over det. Bare Bella. M og jeg + Gran Canaria. Tilbage til hvor det hele startede. Samme Ø. Samme by. Samme Hotel. Nostalgi for alle pengene. Det var der, M friede til mig, da Bella var 1 år. Jeg har dog aldrig fået mit bryllup. Men måske jeg får en ny ring, nu hvor det er 5 siden  ; ) Ej. Det vil jeg slet ikke ha´. Den han har givet mig, kan ikke erstattes af noget bedre. Denne her er SPOT on ; )

6 kommentarer

 • Ida

  Den strik erhvervede jeg mig også for et par uger siden – Og den hænger fint på mit stativ og stråler om kap med min Acne Rue! Den er jo fantastisk i kvaliteten!!!! Og så er den i øvrigt ret så fin sammen med Skater Sally – Den kombination må jeg iføre mig SNART! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde Jensen

  Er der slet intet link til denne? 🙁 For den er godt nok lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ej, hvor er strikken fin. Har du et link eller lidt informationer omkring den?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DATE NIGHT // POINTY BOOTIES..