OUTFIT // FLOWER DRESS..

BUDGET FINDINGS // VILA STRIPED KNIT..

VILA
I ved det, jeg ved det. Moden kræver striber. Men jeg er ikke villig til at betale flere 1000 af kroner på dyrt tøj med striber. Jeg elsker striber, men ved ikke hvor mange år at jeg vil gå med det, så det må gerne være til en pris hvor det er sjovt at lege med. Så da jeg fandt denne VILA strik i FIELDS der blev jeg glad. Den koster 199 kr og er super fin, både i snit og kvalitet. Jeg har dog taget den i en Str. M istedet for S – da jeg ikke syntes at den var særlig stor i str. Mon det er mig der har bildt mig selv ind jeg er en small, syntes at jeg hvergang skriver at jeg er gået en str. op – det er jo virkelig psykologisk forkert at bede kvinder om at gå en str. op – det skulle hellere være omvendt at man kunne sige “guuuuud jeg må have tabt mig, jeg kunne da passe en str. 25 i jeans”.. Jeg gider ikke at gå op i str. det stinker da helt vildt.. utroligt at en som mig som har været i branchen i så mange år, lader mig snyde af dårlig størrelses mærkning “in China” fordi de har sniffet for meget lim – det sker virkelig tit… altså ikke at de sniffer lim, men at de mærker forkert – så egentlig burde vi bare købe lortet, klippe str. af og glemme alt om man en gået op – men vi kvinder husker jo som Elefanter, så den bliver pænt hængt tilbage. Hvem prøver vi at snyde, det er jo ikke som om at vores veninder går og lurer os i nakken – for at tjekke hvad str. vi har på.

Hvis du også er til striber så kan du finde den her hos BOOZT – kan ikke finde den på VILA´s egen hjemmeside, kun med rosa striber, men i kan selv prøve at google – den hedder DIEGO men ellers har jeg taget et billed af Style nummer og navn….

18 kommentarer

 • Sara

  Haha, det er så sandt! Jeg prøver virkelig også at lade være med at kigge på hvilken størrelse der står i nakken, og i stedet fokusere på hvad der rent faktisk sidder pænest! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja det er fucked up med de str. det er jo ikke til at blive klog på – endnu værre når det er på nettet man shopper og der bare kommer en kjole som skulle være en str S og når man endelig får presset den over sit korpus – så sidder den som om den var body painted på en.. Arghhhhhh

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sjovt, i mit klædeskab er striber en klassiker, som jeg derfor gerne ofrer lidt ekstra på.

  Tvivlen taget i betragtning, synes jeg dog din tilgang er yderst fornuftig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej jeg elsker også striber, men det er mere en H&M, ZARA etc for mig, hvor jakke etc. er den hvor jeg gerne vil poste nogle penge i.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Ville ønske jeg kunne være i en S….hyllllllllll det kan jeg ikke! pis osse siger jeg bare! 🙂 I ain’t gona happen! men ellers en virkelig fin trøje i like a lot! hmmm måske skal jeg så have den i en xlarge, jeg er imellem to str. og det er virkelig arghhhhhhhhhhhh!!! det er det mest irriternede, man tro man ved hvad man er….men nææææ det variere, det er SÅ meget snyd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg hader at ligge mellem str. det gør jeg selv – plus mine fødder også er mellem str. … VERDAMT… så jeg kender godt det med at svæve mellem str.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det er en fin trøje.. Uhh det med str. æder en op indvendigt fra. Ville ønske jeg var en small, det er jeg bestemt ikke. Men jeg gør rent faktisk alt jeg kan for at klæde mig pænt, og så jeg ikke ligner en tromle mere end højst nødvendigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   og det er jo kunsten i fashion intet andet, hverken mærke eller prisen – kunsten er at klæ sig selv pænt.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Rikke
  Jeg er meget interesseret i at vide hvor du har købt den jakke, du har på, på dit “coverbillede” eller hvad man skal kalde det. Jeg har ledt efter sådan en jakke i et godt stykke tid 🙂
  Hilsen Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Nanna.

   Den er fra Anne Vest – det er en fantastisk jakke, den flotteste jeg har haft nogensinde 😉

   Dejlig påske.

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Hej igen.
   Tusind tak !
   Den klæder dig også virkelig godt!

   Hilsen Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ; ) Tusinde tak Nanna.

   Dejlig Påske

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200094261534170&set=a.2378134087629.123816.1078929338&type=1&theater

  det her er vel et meget godt billed af det du beskriver 😉
  (håber at du kan åbne den)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg kan ikke åbne det—- ØV 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Øv øv, når men det er en pige der har bestilt en t-shirt i st S og har fået en som er på størrelse med hendes hånd! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Haha.. Lyder som når jeg shopper på EBAY 😉

   Dejlig Påske

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er pæn med pæn på! 🙂
  Tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] VILA // T-shirt AMERICAN VINTAGE købt i strøm // Leather skirt TGTBB SKATER SALLY // Stockings SPANX […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // FLOWER DRESS..