DIVA // NIGELLA LAWSON..

OUTFIT // FLOWER DRESS..

Sommerkjole og blomster print det kan da kun få en i godt humør – hvis vejret nu ikke kan gøre det, så må vi jo sørge for det selv.

Flower dress ASOS

SOLENSSTRÅLER

RAYBAN

ASOS DRESS

CUSTOMMADE SILK JACKET

TOOGOODTOBEBASIC SCARF
Jacket CUSTOMMADE // Flower Dress ASOS meget lille i str. har en small og den sidder meget tæt // Knit FTC Cashmere // Stockings SPANX // Scarf TOOGOODTOBEBASIC Navy color // Leopard Shoes VANS købt på EBAY men find dem her // Sunglasses RAYBAN WAYFARER Folding.

14 kommentarer

 • Heidi

  Du er så meget forår her på billedet, skal snart have spanx mit klædeskab.

  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den der jakke er simpelthen så skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Fik den i gave af miné veninder og jeg elsker den. Så kommer der alligevel noget positivt ud af en operation. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ih hvor ser du fin ud!
  Tørklædet er så godt til dig i den farve. Og nu har jeg også selv købt et. Ups. Og lædernederdelen. Ups!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tak Louise,

   Hvor er du sød og hvor er det godt at du også kommer til at eje noget TGTBB tøj – jeg elsker mig og elsker også de æsker at de kommer i 😉 Vi kvinder er så nemme at narre 😉

   Dejlig Påske

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Din blog er virkelig inspirerende, fandt den her forleden og har bare siddet og bladret igennem alle dine skønne outfits! Der er en maaasse musthaves i blandt. Og hvor er jeg glad for, at du har fortalt om TGTBB, anede ikke, de eksisterede. Hold nu op et lækkert mærke!
   Rigtig god påske til dig også.
   Ps. har selv en 4 årig datter, der ligesom din også ynder at blande mønstre og farver 😀 Very hipster. Så jeg læser i hvert fald også gerne om outfits til de helt korte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Louise,

   Jeg er rigtig glad for at du har lyst til at følge med i min LIVE dagbog – det er meget ærligt og tiltider slet ikke gennemtænkt men bare rent fra hjertet – til frygt for min kæreste til tider.. haha…
   TGTBB er det mest fantastiske brand ever og jeg har lyst til at eje alt derfra – det lever bare max op til ens forventninger + meget mere. Deres indpakning er også bare lækker med lækker på . sådan noget er jeg sucker for. Typisk kvinder 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har jo nogle vildt lækre stænger…

  Tøjet er også fint 🙂

  Hav en dejlig påske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tak Ditte, de r jo ellers mit svage punkt, er så ked af dem. Men tak for dine søde ord.

   Dejlig Påske
   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er SPANX mon også løsningen på mit evige problem med strømpebukser der ruller og falder ned, Rikke?Jeg er nemlig ved at blive sindssyg over ikke at kunne finde nogen der bliver siddende, for jeg har kjole eller nederdel på hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg kan love dig for at SPANX ikke ryger ned. Så skylder jeg dig min næste fødte. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda c

  Hej Hej. Kan du ikke smide et link til dine solbriller.. De er Nice..
  Knus fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIVA // NIGELLA LAWSON..