HJEMME VIDEO. DÆKKECREME OG EN ANANAS..

SAMME TID. SIDSTE ÅR // FOXTAIL

Det er meget sjovt at gå i gemmerne. Nu har jeg snart så “mange” indlæg, jeg kan “kigge tilbage” i tiden. På godt og på ondt. Det er ikke alt, der er lige heldigt. Plus det er heller ikke alle veninder, der kan skyde billeder af en. Dette outfit skød min barndomsveninde “Julle”, da vi var til koncert på Bryggen. Når jeg kigger på billederne, så tror jeg (måske) jeg fortryder lidt, jeg har solgt denne jakke. Jeg fik den bare aldrig på, så må den jo afsti afsted. Ik?

Men jeg er VILD med de her billeder. Perfekt location. Perfekt lys. (Model.haha). Fotograf. Bare en perfekt outfit dag  😉 Når jeg lige ser på billedet. Så kan jeg sgu da se, at mine Isabel Marant Bazil støvler, de er også røget afsted, på trendsales. Nyt nyt nyt.!!

LADY

ISABEL MARANT

GRINBIDER

DOBBELT

CARINWESTER

CARIN WESTER JACKET

Jacket CARIN WESTER FOXTAIL // Knit TOOGOODTOBEBASIC // Jeans H&M &DENIM // Sneaks ISABEL MARANT BAZIL // Bracelt HERMÈS // STINE A // CHARLOTTE LEBECK // Nails DEPEND DIY color 40 RED..

3 kommentarer

 • Malene

  Hej Fashion-mor.

  Tak for dine pæne ord og tanker. Jeg flyttede jo til Aalborg sidste år. Og jeg er skam stadig i brug. Er sågar blevet luftet af husets teenage-søn(!)
  Jeg får ind imellem anerkendelse med på vejen, når jeg er ude – men jeg er jo også en flot fyr.
  Så jeg bliver passet godt på.
  Holder godt øje med om du sætter flere fine ting til salg, som kan flytte herop.

  Glædelig jul fra
  Foxtail, dobbelt AA.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Binggeli

  Hehe, du har absolut ret, jeg har åbenbart et skjult talent! Meeen nu er du jo også et ret taknemmeligt motiv:-)
  Mere vodka, tak!
  Møs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shiiiit, dame du er sgu så pæn altså!! En af de pæneste! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMME VIDEO. DÆKKECREME OG EN ANANAS..