MY BEAUTY FAVES..

SAMME TID – SIDSTE ÅR..

IMG_1711

Jakke H&M TREND // Strik TOOGOOTOBEBASIC // Skirt TOOGOODTOBEBASIC // Strømper SPANX + WOLFORD (dobbelt op på varme) // Handsker MARKBERG // Støvler NOTABENE // Taske CHANEL (den fylder 1 år, i år.. Tillyke, din røde satan)..

SAMME TID – SIDSTE ÅR…

Sådan her så jeg ud, for præcis ét år siden. Det var under sidste modeuge, som jo bare var så pardon my french – PISSE KOLDT. Jeg nåede både at blive syg. Og rive mig en underlivsbetændelse. Igen undskyld, hvis der er mænd der læser med. (hope not).
Så er moden altså heller ikke mere værd. Det ændre jo intet, hvis vi skal være helt ærlige. Det er ikke kuren mod kræft. Og tror hele modeverdenen, ville skide på, hvis jeg sagde, jeg ville ha´karrygul, til næste sæson.

Der kommer ikke til at blive dækning af modeugen eller de kommende tendenser, her på bloggen. Det lader jeg andre om. Jeg vil ikke skrive om, hvor travlt eller træt jeg er. For det gider I ikke læse. Men i år, har jeg skruet ned for blusset – For jeg kan ikke holde til det. Mit hovede kokser over og jeg bliver en sur bitterfisse, at være sammen med. Og det er en for høj pris at betale, når den er ovre.

Jeg vil dog fortælle, at jeg har lavet et designsamarbejde med KUDIBAL og to andre seje bloggere. Hende HER og hende HER. Det glæder Jeg mig til, at vise for pressen Fredag kl 10.00 – Så jeg lover selvfølgelig, at vise det her på bloggen. Salget af mit samarbejde, vil gå til en organisation, som Jeg selv har valgt. Hvem tror i det er? Hvis I har læst med, så ved I det godt ; )

Nu vil Jeg smide lidt deo under armhulerne. Og smutte til Vaseline event. You heard me. Vaseline is back to stay ; )

Dejlig aften.

Kys
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY BEAUTY FAVES..