HEY JEG GIVER BRUNCH. VIL DU MED?

DATE NIGHT // POINTY BOOTIES..

DECADENT BOOTIES

I går aften, havde jeg datenight med min veninde Kathrine. Vi havde ikke set hinanden i flere mdr. – og der skulle catches up på, om vores mænd stadig var nogle klaphatte – og vores børn stadig lige “udfordrende”. Kathrine har en søn (Frederik), han er født 5 dage før Bella. Så de er faktisk vokset op, lidt som søskende. På en måde. Kathrine er fra Fyn ligesom mig. Hun boede på Nørrebro og jeg på Islands Brygge, dengang da vi mødtes, til fødselsforberedelse hos APA. Det sjove er. Idag, der bor vi 5 min fra hinanden og vores børn går på samme skole, men bare i hver sin klasse. Så vi kan dele alle de samme glæder – men pt. mest sorgerne. Tror vi begge synes, det at blive “skoleforældre” er noget af en udfordring. Vores børn har jo brugt den sidste tid i børnehaven, på at være i “Maxigruppen”. Men hvor var Maxigruppen til de forældre, som skulle “lærer” at blive forældre, til nogen der skulle i skole.? I feel so lost.!!!
Men den snoede vej, retter sig vel ud, på et tidspunkt – og smerten i hjertet, udligner sig? #help.!!

Men vi spiste på Madklubben ved Bellevue Teater. Det er jo fantastisk location, med udsigt over vandet. Jeg havde foreslået Jensens Bøfhus, da det er der vi plejer ta´hen! Sådan en lidt “Fynsk mafie” loge. Men Kathrine, synes vi skulle prøve noget, lidt mere upscale. Nuvel. Jeg er da ikke bleg for at vige fra mine ideer ; )
Der var pakket da vi kom, men da kl sneglede sig mod 19.45. Var restauranten så godt som tømt. Tror vi var de eneste, der ikke havde købt billetter til naboens forestilling. Jeg har faktisk aldrig været derinde og se en forestilling. Måske det skal på min bucketlist. “Springe faldskærm OG besøge Bellavue” Det klinger da meget godt ; )

Luftede for første gang, de her nye DECADENT booties. Wooow. Pæne. Meget pæne. Jeg har haft dem liggende en mdr´s tid, for at finde det rigtige tidspunkt, at tage dem på. Det blev i går. Jeg har meget svært med hæle og højde. Det er 2 ord, der ikke går godt. Når man har flere skruer i benet, end Amalie har i hovedet (det er gasssss) – så er ens ben altså ikke, helt perfekt sat sammen – og ordet “det bliver du glad for i længden” klinger heller ikke helt. Men træbenet, var meget glad for de her støvler, og det har reddet min fremtidige optræden, på de bonede gulve, når jeg  skal ud.

Skoene er “hapset” inde i DECADENTS egen flagship butik.. (såååå pææn butik) De hedder noget så elegant som  Célia Stiletto Bootie. Hun findes også  i grå ruskind, som jeg da pt. lige overvejer om de også skal flytte ind: ; )

Om lidt skal jeg op og træne, med min favorit person Toke. Så jeg må heller hoppe i mit ny erhvervet, meget smarte CASALL outfit. #timetowow

Dejlig dag peeps – og husk nu jeg giver brunch den 12 Nov. (Læs mere her)

Kys
R

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEY JEG GIVER BRUNCH. VIL DU MED?