BEAUTY // FUGT I FUNDAMENTET..

FITNESS QUEEN..

 photo foto_zps46c6ea8d.jpg

Jeg har bare måtte sande, jeg har rygrad som en regnorm – jeg kan ikke slæbe mig selv op og træne, med mindre, jeg har en der venter på mig. Derfor har jeg købt 10 timers træning, sammen med ham her, Toke Henckle Henriksen – han har 20-25 år erfaring med sport, idræt og fysisk udfoldelse, inden for mange forskellige områder. Jeg har ikke det helt store behov for at træne på fancy maskiner, jeg har mere brug for at bruge kroppens egen power. Det er heldigvis, også den måde han træner på. Så det var match made in heaven. Jeg har til start, købt 10 timer, men tænker jeg skal ha´flere. Jeg er nu på min anden times træning, jeg håber den bliver “lidt bedre” end sidste uge. Jeg kunne ærligt ikke røre mig, fra Mandag – Fredag. Måtte en af dagene, ha´ joggingtøj på, på arbejde til kundemøde, for jeg kunne ikke få jeans på. Meget proff´. Men med smerte, kommer vel også en trænede krop, på et tidspunkt. (I hope) Jeg vil jo så gerne i form – og ikke kageform. ; )
Har haft min anden time i dag, hvor vi fik trænet kroppen godt og grundigt igennem. Det var så fedt. Jeg sværger, jeg svæver når jeg går derfra. Jeg har det så godt med mig selv. Jeg er mindre sur, mindre sulten, mere lyst til at spise sunde ting – det giver jo heller ikke mening at smide så mange penge efter træning, og så æde en Sneakers på vej hjem. Selvom det er fristende. Men det her er den rigtige sti for mig og mit svævende humør, det tror jeg også familien hjemme i kagehuset, ville sætte stor pris på. Psycho on the loose. HA!

Workout Gear // Jakke CASALL // Top CASALL // Sportsbra CASALL // Leggings SCULPTURE by CASALL // Sneakers NIKE..

OBS: Casall Sculpture Pants, får røven til at ligne en der har trænet for evigt.. What´s not to like?

#Timetowow

Har i nogen træningsrutiner der virker for jer. Er det løb eller styrke – evt. nogle fif til en gammel “polet/chokolade” elsker.?

7 kommentarer

 • Du minder mig om at alle de her amerikanske kilo, der er kommet på sidebenene de seneste måneder, ikke forsvinder af sig selv… BAH! Jeg må finde træningstøjet frem og satse på at nyindkøbte løbesko kan hjælpe på motivationen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Dine indlæg er så forfriskende og sjove. Du er bare dig selv, og det er simpelthen så fedt!
  Selv dette indlæg, der omhandler træning, formår du at gøre ærligt og så ligefremt.
  “Kagehuset” – hahaha – det kunne vores hus også hedde 😉
  Men fedt med personlig træning, så kagen kan komme ud af huset! Pøj pøj med dine resterende timer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   ; ) Dejligt jeg kan underholde. Jeg må bare sande. Jeg er ikke en helse freak, hvor end jeg gerne ville. Men hvem prøver jeg at snyde. Jeg ryger i slikskabet, hver aften…Sååååh. Det er vist mest armtræning, jeg får der ; )

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan der! Jeg hepper! 😀 Giv den gas!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Haha. Jeg kan så ikke gå idag. WTF!!!

   Skal vi snart måle muskler så?

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Ved ikke lige om det er et trænings fif. Måske mere en strategi for at undgå at træne.

  Inden jeg fylder noget i hovedet, som jeg godt ved er ufornuftigt, stopper jeg op og spørger mig selv. Hvor meget jeg egentlig ønsker at svede for at forbrænde. Og så mister jeg altid lysten til det der ufornuftige.

  Og så handler jeg aldrig og virkelig som i aldrig på tom mave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt!

  Jeg har også selv købt mig timer hos en personlig træner. Alle skulle have den mulighed.

  Min hedder Herman Mohr, Mohr Results, hvis andre kunne være interesserede.

  Det virker og man får træningen ind på rygraden, så man lige pludselig har en rygrad.

  Love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY // FUGT I FUNDAMENTET..