ME BEFORE YOU // ANBEFALING..

MY FIRST OUTING // YAAAAY..

20140310-154050.jpg

Så, så man lige mig i fuld 4 spring.. (oooogggg dooog) Men jeg har været ude og hold fast hvor var det bare den fedeste følelse. 10 dage på sofaen i nattøj og med is i maven og fedtet garn. Det bliver altså lidt kedeligt i længden. At jeg så ikke har bh på – det er der jo ingen der kan se igennem tøjet. Men dejligt var det sgu.
En lille tur til Netto efter flere is og lidt Se & Hør sladder. Det skal man ikke gå af vejen for. Følte jeg gik i hi da det var Vinter – og vågnede op til Forår. Helt ærligt. Det bliver altså ikke bedre. ; ) Jeg føler mig som et nyt menneske – en anelse lettere også, det er jo ikke meget mad at jeg har fået ned i mavsen. Plus jeg også vejer mindre pga. af mandlerne.. i hvertfald 5 gram, må jeg have tabt der ; )

Ej, jeg er så glad i dag. Sol gør bare noget ved en. Jeg får lyst til at kramme alle jeg ser på min vej, men tænker det alligvel også måske er en anelse påtrængende.
Så i nyhederne den anden dag, at mange mennesker faktisk ikke kan lide at kramme. WTF. Jeg elsker og kramme. Det skaber sådan en god energi. Altså det er jo ikke fordi at jeg krammer kassedamen i Netto – eller den hjemløse der står og sælger Hus Forbi udenfor. Men jeg krammer alle dem jeg elsker og møder på min vej, som giver mig en dejlig følelse. Kærlighed spreder kærlighed. Det skal man huske. ; )

Jakke MONCLER // Top H&M // T-shirt H&M // Strik ACNE // Bukser CASALL SCULPTURE (sidder som om man har trænet i flere år, så optur) // Sneakers NIKE // Tørklæde TOOGOODTOBEBASIC // Briller RAYBAN // Taske CELINE TRIO..

 

2 kommentarer

  • Du har ret med krammene! Lagde faktisk også mærke til det, da vi snakkede sammen til Simones event ved Akademikliniken for noget tid siden – altså at du krammede og delte ud af god energi. Der er bare så meget godt humør i kram 😀 Haha. Håber du er ved at være på toppen igen, Rikke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du ligner sgu en million!! Mandler og BH eller ej <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ME BEFORE YOU // ANBEFALING..