KUNNE LIGESÅ GODT HAVE HAFT BAR RØV.. ; )

PEACE AND QUIET..

20140318-092509.jpg

20140318-092519.jpg

20140318-092539.jpg

I Lørdags besluttede Bella og jeg (nok mest mig) at tage til Nyborg. Jeg havde brug for lugten af frisk luft, rense hovedet og kigge på lidt køer ; ) Man kan nok ikke tage Nyborg ud af Fynbo pigen, og til tider trænger hun bare til at komme hjem. Så er der intet bedre end at komme hjem til Moaar, og blive plejet lidt.
Jeg vil så gerne have at Bella, når at få minder med mine bedste forældre – så der blev hygget med Oldemor (min mormor).. Min morfar lever ikke mere, han gik bort for 2 år siden. Og selvfølgelig med Oldemor og Oldefar – som bor et par veje fra hvor jeg er vokset op.

Det er sjovt med bedsteforældre. De har selv opdraget børn og haft regler for regler, om hvordan at deres børn skulle opføre sig. Men når der kommer børnebørn. Så er alle regler glemt.
Vi spiste hos min Farmor og Farfar igår, og jeg sad og sagde. “sid pænt på stolen, spis dine kartofler, hovedet ind over tallerkenen”.. Etc. Men de to gamle sataner, de sad bare og sagde i kor. “Neeeej, Bella. Her hos oldemor og oldefar, der behøver du ikke spise, hvis du ikke vil – kunne du tænke dig en Magnum is og et stykkke lagkage?” Wtf? Og det er jo ikke fordi at jeg har født en helgen, der vælger grøntsager, frem for sukker.(!) I wish. Men det er desværre ikke en realitet. Hun er drevet af søde ting og typen der nægter at spise broccoli. Ved man siger at børn ikke er født kræsne (Tak, tante Eleni) – men hun ser jeg spiser sundt hele tiden, men stadig gider hun ikke spise salat etc. Ville ønske at der var en formel, hvor ens børn, ville vælge sundt frem for usundt. Jeg er overbevidst om at det kommer fra hendes fars gener, han er også en sukker trold. ; ) Så aftensmaden blev udskiftet med en stor Magnum Classic med mandler og lige for at toppe sukker festen, fik hun et stykke hjemmelavede, Amerikansk lagkage. Jo jo. Godt vi er tilbage, hvor de sunde vaner lever.

Mit fancy outfit billede er taget i Seden – hvor vi besøgte min mors gamle onkel på 87. Han bor alene og har altid gjort det. Han er aldrig blevet gift eller fået børn. Han bor i sit barndomshjem – og det ligner nærmest sig selv, fra da det blev bygget i 1919. Han har først for 1 år siden, fået en seng med en normal madras, som vi kender den. Ellers har han sovet på en seng der var lavet ud af hø. Han har jo ikke kendt til andet. Han er nok det smukkeste menneske at jeg kender og jeg føler mig så heldig, at jeg har fået lov til at have en så simpel og kærlig person i mit liv. Man kan se hvor meget han elsker os. Specielt min mor ? Og han siger det konstant. Det er satme livskvalitet. Det kan et materialistisk liv altså ikke erstatte. Pure LOVE. ??? Nogle gange godt, at komme lidt ned på jorden og finde ind til hvad der egentlig betyder noget i livet.

Jakke MODA // Cardigan VERO MODA (købt hos VM på Nørrebrogade) // T-shirt COS // Top H&M // Jeans TOPSHOP // Sko VANS X KENZO

7 kommentarer

  • Et tip: blend grøntsagerne og prop den i frikadeller, hakkebøffen, mosen osv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja de bedsteforældre de kan sgu et eller andet. Sådan er det også når jeg besøger min mormor og morfar. Uanset mine intentioner om at spise i moderate mængder, vælge flere grøntsager frem for sovs etc., etc., så kan jeg simpelthen ikke modstå fristelserne når jeg er derhjemme 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nønne

    Stop da lige forbi Åsum næste gang du er i Seden:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ohhh I will. Det skal jeg nok huske. ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Og lige præcis derfor får hun jo skønne minder med fra Olde- og bedsteforældre… der gælder andre regler end hjemme, f.eks. is til aftensmaden… 🙂 (jeg ville sgu heller ikke ha’ sagt nej tak 🙂

    Og hvor lyder det dejligt med din mors gamle onkel… så bliver man lige mindet om de vigtige ting igen-igen ja 🙂

    Knus og go’ dag

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ja nogle gange er det meget rart lige at komme ned på jorden igen. For vi har det sgu meget godt ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUNNE LIGESÅ GODT HAVE HAFT BAR RØV.. ; )