FRIDAY // BEAUTY ANBEFALING..

YAAAAY ITS FRIDAY..

 photo FRIDAY_zpsa3cd2a60.jpg

Det er Fredag og naboerne holder fest.. Hvis man ikke ved hvad det betyder. Så er man for ung til at læse med.

Bumbum og jeg er alene hjemme. Bella er iført hendes halloween skelet dragt og jeg er hoppet i det comfy slap á tøj. Der er altså ikke noget bedre end at hygge i sofaen, med vores Kaj & Andrea dyne (fra da jeg var lille) . Vi ser “Den Store Bagedyst” …Igen.! Men man kan aldrig se bryllupskager blive til, for mange gange. ; )
Jeg har lovet hende, vi laver biograf i soveværelset og spiser en masse slik. Hun har fået lov til at putte med mig i nat. For i morgen der drager jeg mod Oslo med DFDS, på Rock Cruise, med de her 3 sexede ladies. Jeg har så meget optur over det. Det bliver den hyggeligste tur EVER. Vi skal bare grine, spise godt, danse til WhoMadeWho og skabe os tossede. Mit mål er, at vi alle ryger i kachotten, bagbundet iført strips .. Ej. Det er gasss. Man skal opføre sig pænt på båden – ellers bliver man sgu anholdt,  det duer jo ikke. Plus jeg skal op og besøge min Far, og ham vil jeg top gerne se, det er så sjældent det sker. Sidst jeg rigtig så ham, var i Maj mdr – ellers var han lige hurtigt hjemme 24 timer, til begravelsen for nogle uger siden. Men ellers når der gå årstider, før vi ser hinanden. En skam, men så må man nyde, når man så ser hinanden.

Vi har alle vores computer med, så vi kommer til at opdatere fra turen – ellers kender i jo kutymen. Instagram  @RikkeMay.

Ohøj Skipper – Dejlig aften.

XX
R

4 kommentarer

 • Anja P

  Haha.. Flemming og Berit, og jeg er gammel nok til læse med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker også at se Den Store Bagedyst og fandt også lige afsnittet fra sidste gang, som jeg så idag 🙂 Og hyggelig måde at bruge aftenen på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Naboerne holder grillfest” ha ha jeg er gammel nok 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De holder jo ikke bare fest ! De holder grill-fest 😉 Hihi 😀 Den lyder også tit herhjemme 😀

  Jeg har bare brugt fredag aften i sofaen, med slik, computer og lidt tv 😀 Mine unger er så store, at de sidder foran hver deres computer, og bare skal vide vi er her 😀

  Rigtig god tur.

  Christina.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY // BEAUTY ANBEFALING..