BAGSIDEN AF MEDALJEN...

DATE NIGHT. KOLDE DRINKS OG TRÆTTE LEMMER

image

I går var det datenight – i dag kunne jeg seriøst kaste op. Aftenen startede så stille og roligt. Vi havde valgt store saftige bøffer på WooLooMooLoo – vi havde sat et MAX af 3 glas vin, for det stikker af nogle gange.. Og midt i freden og sovsen, tikker der en besked ind, fra vores ven Lars, om vi ville have ét afskeds glas, da han skal flytte tilbage til DK i aften.. Det siger man jo ikke nej til, man er jo en god ven 🙈

3 glas vin, 4 G&T’s og vist nok en stor fadøl (man er jo fra Fyn) senere, væltede vi hjem. Dåååååh.. Det er bare SÅ dumt, når man skal op kl 6.00 med et styks barn 💤💤💤💤

FÅÅÅÅÅK jeg kæmper i dag.. Måtte gå i seng igen, og sove til kl 10.30 kunne ikke stå på mine ben – ingen gang et koldt bad hjalp… 🙈🔫 Dumt med dumt på Riksen.. Godt det er weekend, og ingen forventer noget af mig😁

Så er det jo godt, jeg kun skal stå på skolen om lidt, til fremvisning af deres emneuge. Crap.

Nå, i kan se lyset for enden af tunnelen, det er fredag, det er weekend, i kan sove længe, spise morgenmad i sengen – og stå op når i lyster.. Min plan er i hvert fald, jeg skal ikke se skyggen af alkohol før jeg skal på Roskilde den 2 Juli 🙌🏼 Nu må vi se om det holder 😜

God weekend fra Singa ❤️

Xx

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAGSIDEN AF MEDALJEN...