SOMMERSTEMNING, SPEJL BRILLER OG EN ALT FOR VARM SWEATER..

THE WULFF GANG ON BREDGADE..

20140522-201151-72711543.jpg

Med ophedet korpus (pattøj), drog Sarah Wulff og jeg idag, til kollektionsfremvisning hos Gina Tricot, for at se AW14. Lidt svært at forholde sig til en vinter kollektion, når ens fødder lignede, oppustet gummihandsker. Men rigtig fin var den (som altid) og jeg ser meget frem til at vinter trænger sig på igen, så jeg kan ifører mig en kort chic, leopard dunjakke. Fremvisningen blev afholdt i Bredgade hos LARMgallerie – hvor der var bobler fra RUBY´s egne bartender og itzi bitzi, små lækre pindemadder. Dog meldte sulten sig så voldsomt, som en rigtig skovhugger – så ACIE og jeg, blev enige om at intet andet kunne indtages, end pille rejer og fish and chips i solen, på Toldboderen. Vi fandt en plads i solen, som 2 ny forelsket teenager, med hver sin metal bakke, spækket med herligheder. Det var en blanding lykke og mæthed, der ramte os, da vi havde konsumeret alt indholdet. Danmark er altså bare smuk, når sommeren og solen, bringer alle mennesker ud i det fri.

Tilbage til reality, blev jeg mødt med – da jeg ankommer til jordhulen og Mr. M ser meget fortvivlet ud og googlede løs, på sin telefon som om han var med i mobil Jeopardy – alt imens at jeg kan høre vores opvaskemaskine, brøle fra køkkenet, med en lyd så voldsom – at det lød som om at der boede en bjørn i den. Han prøvede tydeligvis at finde frem til et klogt svar, på nettet. Men det eneste der var, var at man skulle putte madolie i sæbehullet… Bumbum.. !! Ja, så er gode råd altså virkelig, dyre, når vi begge har 10 tommelfinger og hele huset er ved at falde fra hinanden. Plus….Vores vaskemaskine driller. Pumpen ville ikke frigive vandet, medmindre at slangen ligger på en bestemt måde. Og for at det ikke skal være løgn. Så faldt skabet, ude på badeværelset, ned over min fod idag, da jeg ville tage min (ny lavede, meget varme) kop kaffe og tage en slurk, af den. Ud væltede der alt fra bodyoil til COSBORG´s Rect creme – som om det var en karrusel af kropspleje, der blev kastet op ud over mig.  Mr. M beskyldte mig for at det var min skyld og det klart var fordi at jeg havde alt for meget (lort) i skabet…!! I object.!!
Jeg føler totalt at jeg er med i den 80´ er film The Money Pit – med Tom Hanks og Shelley Long, hvor de køber et hus, der falder fra hinanden. Det er vores hus, lige pt. Så er det man ønsker sig tilbage til Bryggen, på 3 sal – med en vicevært på speed dial,. Her der plejer det at være min Far. Men han er desværre flyttet til udlandet, så han er ikke lige på 911 rescue, når lortet brænder på. Never buy a house. Det siger jeg bare. Jo, så skal man gifte sig med en håndværkere, eller i hvert fald en der kan lave, bare lidt. Mange ting kan min M, men ikke lige det der. ; )

Håber at i har haft en dejlig dag, i solen og weberen er blevet tændt op og har brændt lidt bøffer … ; )

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERSTEMNING, SPEJL BRILLER OG EN ALT FOR VARM SWEATER..