NEW IN // THE SHADES..

TAK FOR DENNE GANG, OSLO..

20140517-160055.jpg

Så blev det Lørdag, kl er 16.15 og vi er lige ankommet til Pearl Seaways – og denne skønhed, skal sejle os sikkert hjem til Danmark, igen. Vi er trætte og mættede af indtryk, fra denne 17 Maj. Vi har fejret den, med de “indfødte” og råbt “HURRA”, som om livet gjaldt det. : )
Aldrig, har jeg set, så mange smukke dragter og små børn, iklædt med stolthed, deres national tøj.
Hvornår, ser man lige Danskerne være så stolte? (Af noget??) Ikke, på noget tidspunkt, at jeg kan huske. Det er egentlig en skam. For man blev helt revet med, af stemningen.

Men vi er klar til at komme hjem, til langt græs og tomt køleskab. Jeg har faktisk lidt press. Jeg skal nå hjem og ordne vores hus og have, for på Tirsdag, kommer Magasine M (mande magasinet) og skal tage billeder, i vores stue!! Jeg er stadig, ikke helt klar over, hvad det skal gå ud på. Men jeg har lovet Lily at de må, bruge vores hus.
Så ville man nok tænke. Jamen, hvorfor rydder hun ikke bare op, Mandag!! Det er simpelthen fordi at, Mandag aften kl 21.00 – der skal jeg til ELLE Style Awards – jeg er ikke selv inviterede (not cool enough) 🙂 Nej, jeg er ACIE’s date (og Biatch) for en aften. Yaaay. Jeg glæder mig, så meget. Jeg har jo fulgt med på Instagram, og set og bandet over alle dem, som har postet billeder af “neeeej, taaaak for min invitation, til ELLE). *#?@&!!!# Mother F*****!!! Nå men nu behøver jeg ikke, sidde hjemme ensom og forladt – I’m fucking going, biiiiiiiatttches!! BOOOOOM!!

Nu skal Bella og jeg til “Mor & barn manicure” – og skibet er ved at sejle fra havn. Nu tager vi Kaptajn hatten på – og sætter “sejl” mod Danmark.

Vi ses derhjemme.

Xx
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // THE SHADES..