TRAMPOLIN // LORT..

PARTNER IN CRIME AND FASHION // SARAH WULFF..


SARAH WULFF

Hende her har jeg ikke kendt særlig længe – men på trods af det har vi alligevel fundet hinanden. Vi mødtes igennem denne her blogverden, som jo på mange måder bringer sindssyg mange søder piger ens vej. Det er det bedste ved det her – det er alle jer piger der læser med og de andre blogger chicks.  Noget som er venskaber både på skærmen og udenfor. I tror nok bare at vi læser jeres kommentarer også tænker vi ikke mere over det – but we do. Jeg bliver altid så glad når i smider en kommentar min vej og gør alt for at få svaret jer alle så hurtigt som muligt. det er jo jer der skaber bloggen.

Men Sarah og jeg er blevet veninder og specielt fordi vi ligner hinanden så meget. Ikke på stil. Men på humor og den sådan lidt stædige facon (hvis jeg skal være helt ærlig) … Men du finder altså ikke mange business ladies i midten af tyverne.. og her snakker jeg ikke om mig selv, men om Sarah – (bare lige hvis i var i tvivl.. Hulk) som har eget firma og egen bag line. Det er sateme power woman i min optik. Jeg ville ønske jeg havde modet til at springe ud i det med begge ben – ligesom hun tør. Hun er i mine øjne et forebillede og jeg lærer noget nyt hver gang at jeg er sammen med hende. Hun er en ildsjæl og hendes ting bliver båret af mange danske bloggere ex. lucylane og guldlog. Hvis du ikke allerede kender Sarah´s blog så finde den her på lionsandwolves.com eller se hendes fine taske kollektion her hos www.leowulff.comdet er klart et besøg værd.

Ha´en dejlig aften – jeg er ramt af influenza og har rigtig ondt af mig selv. Tæller timer til M kommer hjem fra rejse. Hjææææælp, mayday mayday – skuden synker.

XX
R

 

 

8 kommentarer

 • Blogland er et fantastisk sted!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Rigtig god bedring sødeste Rikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved du hvad Rikke, jeg tror faktisk aldrig skuden synker hos dig, du er alt for stærk! Men rigtig god bedring alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha.. nogle gange må jeg lige skovle vand ud af båden… 😉

   Dejlig weekend

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg har en af hendes superfine tasker, og den er virkelig perfekt i både størrelse og udseende – oooog jeg får altid komplimenter for den. Det kan man jo godt lide 😉 God bedring til dig.

  Mange hilsner Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jaaa. De er så smukke. jeg har også lagt en bestilling på en af dem 😉 Hvilken en har du? Er det hendes signature bag?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Jeps, det er det nemlig – i sort med sølv hardware. And I love it 😉 Ha’ en skøn weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRAMPOLIN // LORT..