CENTRAL PARK MEETS 5 AVE..

SOMMERSTEMNING, SPEJL BRILLER OG EN ALT FOR VARM SWEATER..

Godmorgen derude..

I skrivende stund, sidder jeg i min lyserøde Snoopy morgenkåbe (no words 2 say) – jeg har fri og det skal fejres med, ikke at stresse. Bella, sidder og ser “Hr Skæg” – Hurra, for RAMASJANG..! Vi tager den i slowmotion og lader sneglene, overhale os.
Jeg håber på at vejret holder, ligeså godt som igår.. Hva? Det var totalt sommerstemning. Vi grillede, årets første bøffer og spiste den første sommersalat. At man så har svedt tran, i nat – det snakker vi ikke om ; )

Billederne her, er faktisk fra en dag tilbage i April, da det også var varmt. Faktisk alt for varmt, til strik. Men med det Danske vejr, der ved man aldrig, hvad den byder. Så jeg ville gerne være sikker i min sag…Jeg tabte!!  ; )

CUSTOMMADE STRIK

CELINE TRIO

&OTHERSTORIES BRILLER

PIECES BUKSER

HITTING THE STREETS

REEBOK

PIECES

Strik CUSTOMMADE // Top PIECES // Jeans PIECES // Sneaks REEBOK // Øreringe PICO // Ringe PICO // Briller &OTHERSTORIES // Taske CÉLINE TRIO..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CENTRAL PARK MEETS 5 AVE..