FIND DE FLOTTESTE FARVERIGE LOCATIONS TIL BILLEDER I NYC..

SAMME TID FOR 4 ÅR SIDEN ; )

MIN ENERGI LEVELS ER SERIØST I BUND For jer der følger mig på insta, har nok opsnappet at denne frk. på billedet er syg… RIGTIG tit. Det har stået på de sidste 4-5 år, hvor hun i gennemsnittet har 10-15 dages sygdom, som nærmest er 50% af hendes skolegang, med mindre vi er heldige hendes sygedage ligger i weekenden og det kan jeg bare melde tilbage, det gør de sjældent.

Jeg er ærligt i bund. Jeg ved snart ikke hvad vi skal stille op med hende mere. Hun har ondt i hovedet, ondt i maven, kvalme og er konstant bleg i hovedet og sort under øjnene. Hun er blevet tjekket non stop de sidste par år og nu, ved jeg snart ikke hvad jeg skal stille op med hende mere. Jeg kan ærligt ikke flere sygedage med hende hjemme og endnu mere synd er, hun går glip af så meget i skolen og det er bare ikke sjovt konstant at være bagud.

Jeg har så meget stres i kroppen, jeg har fået helvedesild og lad os bare blive enig om, når de siger ordene “Helvedes-og-ild” i samme sætning, så mener de det, for damn det brænder.

I dag har hun haft fri igen, da vi har brugt hele dagen på et hospital på 505 EAST 70st, hvor de var top søde og tog hende meget seriøst, det var dejligt. Hun skulle desværre have taget blodprøver, det var hun ikke fan, men med lidt bestikkelse der gik den. Så skal vi afl. en “pølseprøve” og have scannet hendes mave. Det er så besværligt her, da vi ingen bil har og intet af de steder hvor vi skal hen er i nærheden af os ; ( Men sådan er det, når vi skal til bunds i det her og det vil vi jo gerne❤️

Hun har den sidste uge levet glutenfri og de sidste 3 dage har hun allerede vist farve i ansigtet og har ikke haft ondt i maven, så nu fortsætter vi den plan og næste gang bliver det laktosen vi prøver at lukke ude.

Om 2 dage der flyver jeg til Danmark, da jeg holder POP UP for MONTH OF MAY, så der er lidt stres på disse dage.

Håber ellers solen er ved at titte frem hjemme i Danmark ; )

XX
R

 

2 kommentarer

 • Tina

  Det gør mig ondt at høre.
  Smukt billede, hun er en smuk pige, men ikke godt med hendes helbred.
  Og selvfølgelig påvirkes du af hele situationen.
  Håber lægerne har udelukket kræft.
  Kan det være leveren?
  Immunsystemet?, antistoftal kan tages for at se, om hun er autoimmun.
  Krydser for jer og ønsker god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stakkels hende, stakkels dig, stakkels jer. Det gør mig frygtelig ondt for jer alle, at I skal dette igennem. Min egen erfaring og min erfaring som lærer er, at hvis det er konstant med ovenstående symptomer, ikke bliver værre eller bedre, skyldes det som oftest allergi. Jeg tror, det er en god ide at starte med gluten og siden mælkeprodukter. Ens mors fornemmelse slår sjældent fejl. Kram Og god bedring til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIND DE FLOTTESTE FARVERIGE LOCATIONS TIL BILLEDER I NYC..