SOMMEREN MELDER SIG SNART❤️

SAMME TID SIDSTE ÅR..

Billig HM badedragt

ENDNU EN SMUK BILLIG BADEDRAGT skrev jeg (også) om for 1 år siden, og den er som sagt kommet online igen på H&M´s hjemmeside. Jeg ved ikke om den er i butikkerne nu, for vi har noget helt andet herude, så det er aldrig nemt at gennemskue hvad der er, og hvad der ikke er. Men jeg fornemmer at badetøj betyder mere og mere for kvinder, og det er ikke længere tabu at gå i badedragt, hvilket jeg freaking ELSKER! Bring ´em on!!! Du kan læse om mine favoritter HER – og finde den online HER.

FRISKE SOMMERNEGLE overvejer efter jeg lige har set det her billede, om jeg skal prøve dem igen. Det var én af de gange, hvor jeg havde rykket mine egne grænser og prøvet nye CND negle. Jeg var faktisk helt vildt glad for de her, og man kan jo se, jeg ikke bevæger mig så meget væk fra min røde og lidt af den rosa. Tror de skal prøves i den nær fremtid❤️ TØR DU? SÅ LÆS OM DEM HER!

DEN PERFEKTE REJSE GUIDE til hvad du medbringe når du rejser. Den kan man altid bruge, der er så mange kommende rejser på tapetet for folk over sommeren, om det er til Skagen, Mallorca eller United States, så skal vi alle medbringe vores favoritter. Ting der skal pakkes – find dem HER

NOGENS MOR Her skrev jeg om at Bella var ulykkelig i skolen – og det går lige op for mig, at det skrev jeg også om i mit tidligere indlæg. Måske Maj mdr. bare er en rigtig rigtig svær mdr. for hende, hun ved skolen snart slutter, men den slutter ikke lige så hurtigt som hun ønsker den skal. Hmmm. Der gik lige et lys op for mig. Sidste år der ringede hun bare hjem hele tiden, og ville ha´jeg skulle hente hende fra skole. MONDAY GLORY.

img_1051

ALT GODT KOMMER TIL DEM DER VENTER Jeg havde Mio i Singapore – vi havde nok lige været på Bali kan jeg forestille mig. Dog har vi talt om, at næste gang, der skal turen altså gå et andet sted hen. Muligvis Kuala Lumpur – jeg kan ikke helt finde ud af, om det er så voldsomt farligt at tage derhen alene som pige, men tror vi tester det. I dette indlæg, har jeg skrevet om min kommende tur til Danmark, som jeg glædet mig til, og alle de ting jeg skulle hjem og lave og have ordnet. Læs mere HER.

SAMME TID SIDSTE ÅR

HVAD SKAL DER SKE MED OS? For et år siden, der lavede jeg præcis en ‘status’ på hvad der skulle ske med os. Samme tid sidste år kan du læse mere om HER.

ALONG CAME ELLIE min veninde Kathrine added end ekstra baby på hendes allerede kuld af 2, og er i dag, nok den mest bad ass mommy jeg kender. Ellie fylder jo som sagt 1 år nu – og dette år fløj forbi mig, og hendes første år gjorde lige så. Det er bagsiden af medaljen, når man bor i udlandet. Man misser opvæksten af ens veninders børn. Men cute er hun sgu stadig. Bare kald mig Tante Rikke 💞 HER.

DEN DANSKE SOMMMER VAR LIDT IMOD MIG Det ses i hvert fald tydeligt her på billedet, da jeg i Maj mdr. var inde i ‘byen’ og spise med min veninde Nanna ☀️🕶 Man ser tydeligt hvordan de andre er klædt, og Riksen hun fryser sgu stadig. Det kan du grine lidt af HER.

ET RIGTIG SURT INDLÆG OM TICKETMASTER Var til Nik & Jay koncert med mine 2 veninder B og G, og havde købt enormt dyre billetter til koncerten. Det viste sig, jeg blev taget lige i måsen – og det blev der et rigtig langt indlæg ud af HER.

42c0e7db-cfc2-4861-9822-1a56ad06ec02

FROGGY CAME TO TOWN  Jeg flashed mit ALT for dyre Mads Nørregaard sæt, som jeg til dags dato ikke tror M nogensinde har været vild med. HA! Jeg elsker det, og jeg passer bare rigtig godt på det. Lige nu i skrivende stund, hænger det i mit skab i Havnen, så det ikke bliver brugt. Det skal jo ikke slides for meget på. Jeg er fan af det 💥 Det skrev jeg lidt om HER.


NYBORG CASTLE WEDDING Var til det smukkeste bryllup i Nyborg, på Holckenhavn Slot – hos min veninde Stine og hendes nu mand Rasmus. Tænk sig, man får lov til at komme til Bryllup i sin egen by, hos sin veninde fra København/Singapore. Det var den bedste fest ever – og for så lige at toppe den, så kom der en pølsevogn senere på aftenen. Vejen til Riksen´s hjerte 💞 Wedding indlæg lige HER.

Der er masser af eventyr derude, for dem der tør at drømme, drømmen💞

XX
E

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMEREN MELDER SIG SNART❤️