MONTH OF MAY POP UP SHOP..

FIND DE FLOTTESTE FARVERIGE LOCATIONS TIL BILLEDER I NYC..

I MORGEN SKAL JEG SKYDE BILLEDER til MONTH OF MAY´s nye kollektion. Jeg har brugt flere uger på at finde den mest perfekte location og er nu kommet frem til denne 🙌🏼 Den ligger på MINETTA STREET og er en spytklat fra FRIENDS lejligheden, så tænker der er en mening med det hele ; )DEN HAR TOTALT MOM FARVER jeg er vild med denne location og håber den bliver god på billeder. De lover regn i morgen eftermiddag, så vi skal mødes tidligt, så vi kan få skudt de billeder. Jeg er meget meget spændt på hvordan de kommer til at se ud, men nu giver vi den HELE armen ; )DENNE VÆG BLIVER mit working corner. HA! Jeg tænker jeg tager noget musik med, snacks og lidt at drikke, så vi kan få et par hyggelige timer. Det er vigtigt man har det sjovt mens man arbejder. Er det ikke sandt? 

JEG HAR MANGE søde læsere der skriver til mig de skal til NYC og de rigtig gerne vil se nogle pæne gader og stræder og tage billeder, hvor der er smukke farverige baggrunde. Så jeg har fundet nogle artikler som henviser til de bedste locations. Nummer 2 er min favorit, for det var her jeg fandt min egen location.

Find de bedste HER, HER (denne er min favorit), HER & HER.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONTH OF MAY POP UP SHOP..