SÅ ER TASKERNE PAKKET // VI SES SYDAFRIKA ; )

MISSGUIDED // VERDENS BEDSTE JOGGERS PÅ TILBUD..

MINE YNDLINGS JOGGERS er nu på udsalg. SÅ mange af jer, har spurgt på mine joggingbukser og nu er de på tilbud med 25% OFF. MISSGUIDED laver det fedeste tøj, hvis I spørger mig(og der bliver jeg ikke betalt for) . Men jeg er også top comfy typen, meget lidt glitter og glam over mig.

Jeg har lige fået en email at der er rabat på ALT på deres shop, og det ville jeg skynde jeg at sige jer, men i skal ride bølgen nu, for i aften er de udsolgt. Jeg har endelig fået 3 par og dem glæder jeg mig MAX til.

De kommer i 7 farver og kan findes HER brug koden PAYDAY og få 25%.

You are welcome ; )

XX
R

2 kommentarer

 • Anette

  Hey30 giver 30%

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Rikke, hvordan er de i str.? Er totalt meget i tvivl om, hvilken str. jeg skal bestille. Om det skal være 36, 38 eller 40…Og de skriver ikke på webshoppen hvilken str. modellen har på – hvilket ellers altid plejer at give et praj.

  Enjoy Afrique 🐘🦒🌍 Det ser vidunderligt ud og tager mig tilbage til mine 10 uger i østafrika, da jeg var uuung 💛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER TASKERNE PAKKET // VI SES SYDAFRIKA ; )