TIL VANDS TIL LANDS OG HELT UANSVARLIGT..

VERDENS BEDSTE SHAMPOO MM. TIL BØRN DER SVØMMER MEGET I KLOR..

shapoo

KYLIE´S PRE-SWIMMING CONDITIONER // GEORGE`S SWIMMERS SHAMPOO // EMMA´S AFTER SWIM LEAVE IN CONDITIONER   // ROSA´S DETANGLER.. 

SWIMMERS SHAMPOO selvom man ikke bor i varmen, og har sin egen pool, så er der alligevel rigtig mange børn der går til svømning, og har deres hår i klor flere gange om ugen. Det er ikke særlig sundt, da det tørrer håret ud, og gør det umuligt og uregerligt!

Circle of Friends er et mærke, jeg fandt ved Bella´s frisør – og jeg skal være helt ærlig og sige, jeg til at starte med, kun købte det fordi de havde smukke flasker. Man kan købe shampoo til alle hårtyper, tyndt, fint, curly og kruset. Produkterne indeholder kun de bedste ingrediensers og har de skønneste dufte, der gør, det bliver lidt sjovere at få vasket hår, noget som hos os, altid har været en kamp.

Konsistensen af shampoo´en er helt vildt skøn. Selv Bella kan vaske det selv, det er helt meget nemt at putte i og skumme op. Man skal ikke kæmpe med det på samme måde, som med voksen shampoo. Der er både alm. shampoo´er og til de børn der enten går til svømning eller som skal på ferie.

Hver flaske har den sødeste lille figur, som kommer fra hver deres verdensdel og som har hver deres historie – med fun facts om hvert land. Bella elsker at sidde og læse om Rosa, Kylie, George & Emma ♥

De indeholder: Aloe Vera, Jojoba Oil, Kamille, Amino Syre og Lavendel Olie. Circle of Friends® er altid sikre og skønne at bruge, og er ikke testet på dyr ♥ noget som vi er ret glade for her i huset, de ikke gør. Det vil vi helst ikke støtte.

Du kan finde alle deres produkter lige HER – og husk, du behøves ikke at svømme, for at bruge Cirkel of Friends produkterne ; )

KØB PRODUKTERNE ONLINE HOS AMAZONE LIGE HER.. // Hvis man bor i Singapore, har jeg købt dem i The Grandstand, ved frisøren ved siden af GIANT (mener jeg den hedder)

2 kommentarer

  • Agurkens svigersøs

    Klik klik så er det på vej hjem til os. Tak til Rikke og Amazon Prime 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Haha.. Det er super godt, og det skummer med det samme – det er så fedt. Faktisk når du bor i USA, så kan du købe fra deres “egen” shop. De har en forhandler tilknyttet i US. Som KUN shipper der. Hvad sker der også for det?? Grrrr.!!

      Håber I bliver glade for det.

      Kys fra Singa

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL VANDS TIL LANDS OG HELT UANSVARLIGT..