DEN PERFEKTE SKJORTE JAKKE

SÅ ER TASKERNE PAKKET // VI SES SYDAFRIKA ; )

MY BAGS ARE PACKED AND IM READY TO GO Nu er der ikke flere dage Bella skal krydse af vores kalender, for nu er dagen kommet❤️ Vi har verdens længste rejse foran os, og bliver helt træt ved tanken. Flyve 8 timer. Vente 8 timer i Dubai. Flyve 8. Vente 3. Flyve 1/2 og så køre i bil i 1 time…… Yiiiikes. Men det skal nok blive skide godt når vi engang er fremme i Kryger Park.

Bella vågnede før mig i dag, det er ikke sket i 10 år. Normalt kan vi slet ikke få hende ud af sengen om morgenen, men det var ikke et problem i dag. Jeg kan godt huske da man var lille og man glædet sig så meget, man næsten ikke kunne sove. Det var gode tider – nu når man næsten ikke at glæde sig, før man er fremme fordi der følger så mange opgaver med, ved at være voksen. De tasker pakker jo ikke sig selv, og de solcreme kommer jo ikke hjem fra Duane Reade uden der nogen der render ned og køber den; )

Men nu sidder vi i lufthavnen. Jeg har fået lavet alle mine GLS labels til MONTH OF MAY bestillingerne – WOW det har været en crazy uge, jeg kan slet ikke fatte den store støtte jeg får fra jer, fra derude og mit netværk. Jeg er så taknemmelig helt ind i hjertekulen ❤️

Vores rejse er omkring 36 timer, så vi ses måske i Dubai eller når vi lander i SA. Anynoodle tænk på mig ; )

Kys lige på trutten til jer alle💞

XX
R

FIND DIN NÆSTE KJOLE HOS MONTH OF MAY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE SKJORTE JAKKE