AU REVOIR // BIENVENUE..

TUREN GÅR TIL // SEE U DOWN UNDER..

JEG KAN SLET IKKE VENTE når I vågner, så er jeg på vej til den anden side ‘down under’ som vi kalder det i Dannevang. Jeg er SÅ excited jeg slet ikke kan være i min krop. Turen fra Singapore er 6 timer og man flyver direkte til Sydney. Ingen mellemlandinger, ingen fly i 24 timer, som når man kommer fra DK. Bare ren og skær afslapning, fri bar og entertainment system – var der nogen der lige sagde, jeg skulle se Riverdale sæson 1? Det tror jeg nok på jeg skal.

Jeg skal være enormt meget alene, og det er heldigt, hvis jeg overhovedet skal spise med min kæreste, men jeg kan slet ikke forestille mig et sted jeg hellere vil være alene end i Sydney. Min veninde Kat har boet der i mange år, og hun har i de 9 år jeg har kendt hende, snakket så varmt om det, og der er så meget iver i min krop, for at opleve ALT dét, som hun har fortalt mig om. Jeg er i hvert fald forberedt på, jeg skal gå rigtig langt. Så jeg har rygsæk og skridttæller med, så jeg er helt ‘nede Mette’ ; )

Jeg glæder mig til at skrive om det, så I kan følge med, det her bliver mit livs rejse – og husk hvis I har tips og tricks, så send dem endelig ❤️

XX
R

4 kommentarer

 • kat

  Ha’ en beste tur min skat, glæder mig til at genleve ‘my city’ gennem alle dine oplevelser!! later mate!
  xoxox kat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder bare spændende! Er lidt misundelig på lyset og varmen, selvom december i DK også er ret magisk.
  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Glædelig første advent og sikke en dejlig oplevelse du nu bevæger dig ud i:-)
  Nyd det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Det ER den mest fantastiske by i verden. Har boet der i tre år og savner byen hver dag ❤
  Must do:
  -Middag på Cafe Sydney
  -coastal walk Coogee til Bondi
  -kaffe på The Grounds i Alexandria
  -Drinks i Opera Bar
  -Shopping på Crown Street i Surry Hills og drinks på The Winery.
  God tur ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AU REVOIR // BIENVENUE..