SUNDAYS, PJ´S & REN AFSLAPNING..

HVEM HAVDE TROET DET // RIKSEN TAKES OVER THE MOVIE INDUSTRY.. ELLER NOGET..

MAN TROR DET ER LØGN Men om 1 time der skal jeg til audition på en film med Jennifer Lopez og Owen Wilson. De skyder en film der hedder MARRY ME. De mangler ekstra´s som de kalder det, og tog kontakt til mig i går. Eller det vil sige, det kontaktede mig faktisk via instagram tilbage i April, da de skød en anden film, men der kunne jeg ikke og jeg boede her heller ikke, så det gav igen mening. De har så gemt min info og mente jeg var perfekt til denne lille statist rolle… Jeg er seriøst ved at skide i mit tøj.. Hahahah.

Så wish me luck… 1 time og 20 min så er jeg derinde ; )

 

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAYS, PJ´S & REN AFSLAPNING..