JEG ER BLEVET VILD MED "EN ANDEN"..

TILLYKKE TIL MIG ELLER NOGET..

I DAG ER RIKKES FØDSELSDAG For 36 år siden blev jeg født ❤ Min Mor & Far var 18 år gamle, da de fik mig, noget jeg synes er alt alt for tidligt, men det var nok en anden tid dengang – Min far var så forvirret da min mor gik i fødsel, han ringede til min farmor og farfar, og sagde ‘bilnøglerne ligger i køleskabet og kartoflerne står i bilen, og vi er på vej på sygehuset’ Intet gav mening i det han sagde, men kl 19.00 kom jeg altså med raketfart, og har aldrig sat farten ned, i følge min far❤


Jeg behøver ikke have ondt i maven i dag, om han husker min fødselsdag og ringer, for det gør han ikke, men jeg håber alligevel han sidder ét sted, og kigger ned på mig, og tænker ‘I did good’ Meget er sket de sidste 7 år, mange jeg ville ønske man kunne gøre om, men 
fortiden kan man ikke ændre, man kan kun lære af den, og ud fra det baserer sine egne grundværdier, og hvordan man selv vil være som menneske. De kloge mennesker siger ‘You live and you learn´og hvis jeg skal basere det på mit eget liv, så må ma sige jeg har lært en del🦋❤🦋


Der 
kommer mange første mærkedage man skal igennem, fars dag, min fødselsdag, Jul, Bella´s fødselsdag, hendes konfirmation (om nogle år) den dag jeg skal giftes, hans fødselsdag mm. Der er mange ‘første’ af slagsen i vente, og dem er jeg ikke sikker på jeg er klar til, men jeg var heller ikke klar til at miste min far, så jeg har tydeligvis intet at skulle sige i min fremtid, jeg må bare følge den sti der er lavet for mig.


Nu vil jeg sætte mig på en flyver alene, hjem til Nordhavn, og prøve at ‘glemme’ det er min fødselsdag, håbe på dagen går stærkt, og jeg kan gå i seng, og vente på i morgen❤

Hvad man ikke ville give for en kildetur lige nu💞

XX
R

2 kommentarer

 • Tina

  Stort tillykke med din fødselsdag søde:-)
  Og din far sidder deroppe på en sky og kigger ned til dig og ønsker dig alt det bedste i dit liv:-)
  Hilsner og alt vel din vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Kære Rikke… Hvor er det modigt, smukt og ikke mindst hjerteskærende at læse om dit tab og sorg. Jeg kan slet ikke forestille mig hvor ondt det må gøre, hvor smertefuldt alle de særlige højtider er, men mest hvor ondt det må gøre i hverdagen når man bare trænger til sin far og deres specielle evne.
  Tak fordi du vælger at dele, selvom det bestemt nok ikke er din mening og hensigt at med dette, så gør det det en del ‘nemmere’ at være veninder med andre der mister deres forældre, det gør det ‘nemmere’ at forstå deres smerte og ikke mindst spørge og bare snakke om dem. Jeg håber det også hjælper dig med at bearbejde din sorg, og lære at have den som en del af dig og dit liv.
  Og, stort tillykke med din fødselsdag, må dit næste år blive fyldt med kærlighed, omsorg og solskin ☀️🌸 Varme hilsner Jane

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER BLEVET VILD MED "EN ANDEN"..