JEG DRØMMER MIG TILBAGE..

10 TING OM MIG // JEG ER TYPEN..

JEG TÆNKTE SÅDAN OVER DET I GÅR da jeg ikke kunne falde i søvn, fordi jeg var så dum og se begravelsen af de tre stakkels børn der blev slået ihjel i Sri Lanka på BT og jeg bare lå og hylede for mig selv, mens Bella og M sov😥

HVEM ER DU EGENTLIG RIKKE? og det er jo et stort spørgsmål sådan en højhellig sen nattime time (okay kl var 00.30) så mange var nok på vej i byen og jeg havde ligget i min seng siden kl 21.00 – men det er vel ikke så sært man stiller sig selv det spørgsmål efter alt hvad der er sket det sidste år og alt det død og ødelæggelse der er omkring om.

SÅ HVEM ER JEG???

#1 Jeg er typen der giver en 50´er til en hjemløs eller hvis folk omkring mig mangler penge (LÆS HER) og det er noget jeg prøver at lære Bella, man skal huske på dem der ikke har det lige så godt som os andre.

#2 Jeg er typen der samler skrald op, hvis jeg ser det ligge på gaden. Det er noget jeg er blevet MEGET bevidst om, specielt efter 4 år i Singapore hvor her næsten intet skrald er på gaden.

#3 Jeg er typen der altid lytter og jeg vil gå længder hvis mine veninder ikke har det godt. Mine veninder er min selvvalgte familie og betyder rigtig meget for mig💓

#4 Jeg er typen der flipper over dobbeltdyne og dyner der er foldet rundt om madrassen på et hotelværelse… Inklusiv ALT lys der lyser om natten om det er fra vækkeur eller TV. Jeg kan IKKE ha´det.

#5 Jeg er typen der er totalt ulidelig hvis jeg er sulten, træt, tørstig, stresset eller har det for varmt, så skal man bare søge dække, for så eksploderer bomben og den deler gerne håndmadder ud på samme tid.

#6 Jeg er typen der aldrig ville spise remoulade, asier, syltede agurker eller rødbeder. Yiiiikes jeg kan simpelthen ikke ha´det!

#7 Jeg er typen der er til en god bomuldstrus og en blød Calvin Klein BH frem for Victorias Secret.. Altså til hverdag. Jeg kan ikke ha´hvis det strammer eller gnaver.

#8 Jeg er typen du sjældent vil se i havet, da jeg foretrækker en pool. Jeg har en ide om jeg bliver spist af en haj hvis jeg svømmer i det ´fri´og jeg kan også høre musikken fra dødensgab hvis jeg endelig bevæger mig derud. Det bliver et NEJ TAK herfra.

#9 Jeg er typen der hellere vil se en god serie end at gå på klubben, jeg kan stort set ikke huske hvornår jeg sidst har været på et disco dasko og breake moves.

#10 Jeg er typen der hellere ville vælge en forret frem for dessert: Jeg elsker kage, men ikke mere end ‘rigtig’ mad.

HAR DU DET PÅ SAMME MÅDE SOM MIG??

God Søndag

; )

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG DRØMMER MIG TILBAGE..