HVOR SKAL MAN FÅ FJERNET TATTOO´S??

JEG DRØMMER MIG TILBAGE..

DET HER BILLEDE BRINGER GLÆDE I MIN SJÆL Kender i det, når man ser et billede og tydeligt kan huske hvem man var sammen med og hvor meget man grinede?? Det var i Juli mdr. sidste år 4 måneder efter min far var gået bort, jeg var et rigtig dårligt sted i mit liv. Min svigermor lå desværre også for døden og det hele så bare lidt sort ud for os og jeg havde svært ved at se, jeg nogensinde skulle grine igen.

Min veninde var lige blevet skilt, min anden var sommeren forinde og den 3 havde også sit eget at kæmpe med – så vi sad der 4 tøser med hver vores bagage, der drak 17 flasker rosé og bare glemte tid og sted. Jeg elsker det grin jeg har på mine læber, mit hår var flawless og mit outfit var on point. I ved én af de dage, hvor jeg faktisk følte det kørte for mig❤️ Det er sjældent det sker, men når det gør, så har jeg det rigtig godt.

De dage er rigtig vigtige vi holder fast i, når de mørke melder sig, for om nogen så var jeg bare et lorte sted i mit liv – men selvom der er mørkt, så kan solen godt titte frem en gang i mellem.

Husk det😘

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR SKAL MAN FÅ FJERNET TATTOO´S??