TOUR GUIDE // MIT NYE JOB ..

BUSINESS TYPEN // DE FINESTE VISITKORT FRA MOO..

JEG HAR FOR LÆNGE SIDEN lavet disse visitkort, og jeg har flere gange ville skrive om dem og er så kommet fra det. Men nu har jeg lige siddet og bestilt IGEN til noget andet jeg arbejder på, og måtte bare anbefale det til Jer.

Mærket hedder MOO og laver alt fra visitkort, postkort og notebooks – man kan lige nu skrive sig op til nyhedsbrev og få 25% off på sin første bestilling (dette er ikke spons) men en anbefaling fra hjertet. Jeg var så imponeret over den kvalitet jeg havde valgt. Der er 3-4 valgmuligheder men mit valg var Luxe Business Cards der er en tykkere kvalitet. Et kort man ikke lige smider væk, når man får dem i hånden. Noget som ville være meget imponerende i Japan – der står de jo læææænge og beundrer dit visitkort, når man deler dem ud 😂

OKAY OKAY Det er lige narcissistisk, men jeg freaking elsker det billede vi skød for N´age, det er jo bare mega smukt. Så det skulle selvfølgelig bruges. Nu har jeg lagt filter på dette billede men det ser mere klart ud i virkeligheden❤️

De kommer og er virkelig flot pakket ind i en hvid kasse med dette silkebånd. Woooow, siger jeg bare ; )

Her er så den færdige model, noget man kan være stolt af og som bare skal dele ud af. Jeg tror jeg har delt hele 2 ud af de 50 jeg købte, og de her er lavet for et år siden. HA! Jeg har nok givet et til M selvom han ikke ville have det, og så et til min mor kan jeg forestille mig, og den ene gang hvor jeg virkelig skulle bruge ét, der havde jeg glemt dem derhjemme. Great!!

Men mærket er MOO så står du og skal lave noget til dit firma etc. Så ville jeg klart vælge dem. Det koster nok lidt mere, men du får det så også igen❤️

You are Welcome

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOUR GUIDE // MIT NYE JOB ..